I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 16. september 2010

Ståa etter Stockholm - the running snot rocket back in Oslo!

Kom hjem fra Stockholm uten å ha kjøpt noe som helst nytt på treningsfronten. Søstrene mine gikk nesten i bakken av sjokk da jeg fortalte det. Sånn bruker det ikke å være når jeg har vært en tur utenfor grensa. Greide likevel å få brent av en god dose oljepenger i Sverige, så det sto ikke på det.

Det er ikke dumt å befinne seg utenfor landets grenser når har litt såre muskler og i tillegg har blitt forkjølet m.m. Man skal jo ikke lenger enn til Sverige før man finner mye artigere ting på apoteket enn her hjemme, og i tillegg er det mye billigere. Christina, som jeg var innlosjert hos i helga, bare gapte over mitt raid på det lokale apoteket, og over sluttsummen på kassalappen da jeg var ferdig.

Aldri mer forkjølelse, dehydrering, løpemage eller ømme muskler:

Løp en liten tur i Stockholms gater mandag morgen for å sjekke formen. Det var tungt, og det ble sikkert ikke bedre av at regnet etter hvert bøttet ned. Løp blant annet deler av løypa jeg ikke kom til på lørdagens løp.

Tirsdag kveld hadde jeg bestilt en massasjetime. Nå var vel ikke behovet så stort som jeg hadde tenkt, men det skadet sikkert ikke.

Ordtaket sier at man skal komme seg tilbake i salen igjen så fort som mulig etter å ha falt av hesten - jeg stilte derfor opp på SRM #280 i går kveld. Planen var å gjennomføre tre runder og kanskje til og med greie å presse litt. Jeg følte meg ikke spesielt forkjølet før start, og tenkte derfor at jeg kunne prøve dette. Men innen jeg hadde fullført den første kilometeren av første runde sa kroppen i fra at dette burde jeg slettes ikke gjøre. Hvis noen lurer; the running snotrocket på SRM i går var meg... Det ble derfor bare med én runde og det på nok en knalltid... Dette blir ingen perser eller aldersrekorder i SRM i år, det er sikkert.

Fikk mer forkjølelsessymptomer etter SRM, så nå må jeg ta det med ro til det gir seg. Håper inderlig at jeg kan få til én fartsøkt før halvmaraton i Oslo neste helg. Blir litt uggen ved tanken på å stå på startstreken uten noen form for siste forberedelser. Målsetningen er uansett jekket ned til kun å gjennomføre, det kan bli mer enn tøft nok - men det skal mye til for at the running snotrocket ikke stiller.
Har også fortsatt lyst til å løpe en maraton i løpet av høsten, så jeg må spare på kruttet.

5 kommentarer:

 1. Snotrocket var jo en artig betegnelse (prøver veldig hardt å ikke se det/deg for meg.)
  Husk hvor fornuftig du var i Stockholm og ikke overdriv, det sier alle til meg og jeg tror det er gode råd :-)

  psstt - selv har jeg blitt livredd ibux etter artikkelen i forrige kondis.

  SvarSlett
 2. Huff, synes dette apotekbesøket ikke så veldig fornuftig ut. Tror heller det gjelder å bygge opp immunforsvaret og restituere seg frisk med rolig trening. Skynde seg langsomt med andre ord. Ikke lett, jeg vet

  SvarSlett
 3. Bare si i fra hvis du vil ha en live demonstrasjon, Ingalill... :o)

  Apotekvarer brukt med fornuft er fornuftig - så det så!

  SvarSlett
 4. hehe - men ikke noe rocketsnotshow på meg takk, her holder jeg meg tvangsfrisk - (bare tanken er nok til halskløe).

  SvarSlett
 5. Hahahaha, snotrocketshow... Spørs om noen vil betale for å se det, ja.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails