I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 8. september 2010

Grete Imelda oppgraderer på skofronten (igjen!)

Har lært av diverse amerikanske TV-serier, glossy magasiner ol. at man som kvinne virkelig skal ELSKE skoshopping, samt at anskaffelse av nye sko er et vidundermiddel som kan kurere ethvert problem på andre fronter i livet. Javel, det må jeg jo teste. Så i dag har jeg trøsteshoppet nye konkurransesko på Löplabbet.

Til nå har jeg løpt konkurranser fra halvmaraton og ned i et par Mizuno Wave Idaten, og de har jeg vært veldig fornøyd med. De får en siste runde konkurranse på lørdag, men så er det slutt. Farvel, det var gøy så lenge det varte...

Etter litt prøving og mye løpeprating endte jeg jammen opp med den neste konkurransemodellen til Mizuno - Wave Ronin. Håper jeg blir like fornøyd med dem som jeg har vært med Idaten.
Begge modellene ser i hvertfall ut som skikkelig racersko.

Ut med det gamle og inn med det nye:

Det store spørsmålet nå er jo om skoa lar seg kombinere med rosa CEP-strømper?.. Raff kombinasjon eller ikke? Fare for at jeg stiller med rosa strømper og gule sko på lørdag uansett hva opinionen måtte mene.

Dette var det 14. løpeskoparet jeg har anskaffet på de vel to årene jeg har drevet med løping - hjelpes!..
De fleste av skoa har blitt anskaffet på Löplabbet. Ja, det er billigere med sko på nett, men på Running Warehouse får man ikke prøve skoene, og ikke minst, man går glipp av løpepraten. Dagens ekspeditør var en Vidarløper som kjente de beste norske kvinnelige maratonløperne godt, og dermed gikk praten...

Skal sjekke litt priser og utvalg på Runner's store i Stockholm i helga, så får vi se om skogarderoben øker igjen. Hvis ikke, går det en bestilling på nett til USA i neste uke.

Så tilbake der jeg startet; kvinners påståtte mer eller mindre sykelige opptatthet av sko. Jeg våger å påstå at det finnes haugevis av menn som går meg en høy, høy gang i antall løpesko - det har jeg dedusert meg fram til gjennom lesing av diverse nettfora og blogger. Så den kjønnsforskjellen der er noget oppskrytt, det er nå min mening. Hilsen frøken Sikkert eier av 20 par løpesko innen nyttår, aka Grete Imelda (Marcos)!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye kule, gule sko! Sammen med sjokkrosa strømper blir du garantert lagt merke til :P

  Skal du bruke disse bare til konkurranser, eller til intervaller osv. også?

  Hilsen en som med glede konstaterer at hun kan kjøpe seg et par skopar til før året er omme...

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nye sko, Adelheid.

  Sko er en individuell sak, men jeg har selv løpt over 500 km med Mizuno Wave Ronin og har svært gode erfaringer med den modellen. Den stiller imidlertid større krav til løpeteknikk, men gir veldgi mye løpsfølelse tilbake igjen. Det er like før jeg pensjonerer mine-det skjer etter Berlin maraton.

  SvarSlett
 3. Ronin blir bare til konkurranser foreløpig. I og med at belastningsskadene tårner seg opp om dagen, skal jeg være litt forsiktig.
  Bruker en annen Mizunomodell til intervaller (når beina tåler det), Wave Aero. De er en mellomting mellom lettvektere og konkurransesko.

  En dame kan aldri ha for mange sko, Astrid - så løp og kjøp! Du må prøve litt forskjellig før du begynner å finne ut hva du liker.
  Er du ikke enig, Jannicke? Virker som om du også har ganske utstrakte Imelda-tendenser? :o)

  SvarSlett
 4. Siden de ligner mye på mine Mizuno Wave Harrier 2 (i fargen) så er jeg selvsagt enig: ÜBERKULE!

  TVI TVI på lørdag!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nye sko! Jeg er enig med deg: skoene må prøves før de kjøpes så nettkjøp av sko er uaktuelt for meg

  SvarSlett
 6. De er nok tilstede også hos meg, Adelheid. :)
  Jeg er enig med deg i at det er svært viktig å prøve ut ulike skotyper før man finner det som passer akkurat til seg selv. Det er tidvis kostbart, men også morsomt.

  SvarSlett
 7. Hvis jeg ikke tar helt feil, så er jeg ganske sikker på at Idaten er forgjengern Ronin - siden Revolver er forgjengern til Musha.
  95% sikker - så valget var sikkert bra!

  SvarSlett
 8. Stemmer nok det Espen, men de er veldig forskjellige og det er helt klart en annen modell, ikke bare en videreføring av Idaten.
  Den 26. september får vi se hvordan de fungerer.

  Liker Mizunosko egentlig når jeg tenker over det... :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails