I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 24. november 2010

Om å bruke penger for å spare penger, eller ring Luksusfellen om du vil!

Etter å sikkert ha gått over ti år sammenhengende uten å ha satt mine bein i en sportbutikk, har jeg vel de siste to årene jevnt over fordelt halve lønna ut i byens og nettets butikker som selger sådan utstyr.
Man skulle derfor tro at jeg er rimelig godt utstyrt, men neida... Det er alltid noe som mangler, gitt (eller kan/bør byttes ut).

Nå har vi gått over i vintersesongen, og siden jeg tidligere stort sett har lagt treningen innendørs de to siste vintrene, føler jeg at det er noen hull i klesskapet. I år er nemlig forsettet ikke å flytte inn, men forbli utendørs (i hvertfall til en viss grad).
Dagens fangst - full pose!
Jeg er medlem av Skiforeningen, og for et par dager siden dukket det opp en e-post i innboksen min som fristet med egen handledag og superdupertilbud på to utvalgte G-sportbutikker i dag.

Well, you had me at tilbud - jeg behøver ikke nødes.
Resultatet er at jeg er 1564 kr. fattigere, har spart inn kontingenten og litt til, er innehaver av ny skidress (som også skal testes til løping på kalde dager), en liten haug med varme strømper, nok et sett med superundertøy (det får man jo aldri nok av), nok en fleecedings til å varme ørene og et par skihansker (de kan jeg sikkert også løpe med). Slett not bad, men også slettes ikke planlagt.
Sjekk hvem som har kjøpt rosa superundertøy - crazy!..
Da jeg åpnet innboksen min nå nettopp, lå det en e-post der fra XXL som frister med 25% rabatt de to neste dagene...

Ta i tillegg med at jeg har et stående tilbud, som jeg stadig blir påminnet på, om å løpe ut til UltraFrykholm på Löplabbet i Sandvika, få låne dusj og bli påspandert en kopp pulverkaffe, før jeg får hjelp til å i ordnede former brenne av minst en månedslønn på grønne CEP-strømper og varme løpeklær.  

HJELP!

4 kommentarer:

 1. Haha, bra shoppa. Jeg har ikke registert at jeg har fått det tilbudet der, og er litt snurt -og litt letta:-) Var på XXL i dag, det ble heller ikke billig.

  SvarSlett
 2. Åh, nei - det skulle du ha sagt og ventet én dag. Jeg har nemlig fått et sånn venners venner-tilbud i dag og i morgen (25% på det meste) som jeg kunne delt med deg...
  Tror kanskje jeg bør stå over selv.
  Om det er noen andre som trenger tilbud så skrik ut og send meg en e-post så kan jeg videresende invitasjonen. :)

  SvarSlett
 3. Men hadde det vært like gøy med treninga uten utstyret? Jeg tror kanskje det, men jeg har et enormt behov for å måle og ha en logg. GPS og puls. Og det er også fint å ha med musikk hvis jeg trener alene.

  Siden det er mulig, jeg ha det og bruke det. Jeg antar at jeg ikke hadde løpt like mye i en verden uten disse tingene.

  SvarSlett
 4. Selv slites jeg mellom ønsket om å være løpeminimalist og løpemaksimalist. Hender jeg sukker over alt utstyret som skal på og med før man kommer seg ut, derfor veksler jeg på mellom å løpe fullt utstyrt og uten noen som helst annet enn klær og sko.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails