I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 28. november 2010

Har vinteren drevet meg i dvale?

I dag skulle jeg egentlig ha løpt langtur med Treningscamp, oppmøte i Frognerparken kl. 10.00. Det burde overhodet ikke være et problem for meg som stort sett er ute av senga i god tid før kl. 06.00 (det behøver ikke kommenteres, vet det er småpsykt). MEN: kl. 09.45 våknet jeg i dag! Hæ? Hva skjedde?
Vinteren har tydeligvis tatt meg.

Sto til slutt opp og tittet litt på hvordan det gikk på Bislett. Observerte at Tim mot alle odds (i hvertfall ut fra hva Silja hadde meddelt kvelden før) fortsatt var i bevegelse. Pluss at de to jentene jeg nevnte i forrige innlegg, Anine og Ylva også hadde holdt ut. Til slutt kom de opp i 132 169 meter. Vi snakker om to jenter som aldri har løpt mer enn halvmaraton - jeg er så imponert at jeg ikke vet hvordan jeg skal uttrykke det. Gratulerer til dere, og til alle andre som stilte på startstreken i går og arrangørene.
Her finnes rapporter, resultater og bilder fra Bislett 24 Hour Indoor Challenge.

Etter å ha fulgt innspurten på Bislett på nett med en stor frokost iført pysjen, kunne jeg for skams skyld ikke gjøre annet enn å løpe en tur selv. Tross at været var rimelig brutalt; snødrev, sur vind og en god porsjon minusgrader, fant jeg ut etter en runde med meg selv at jeg faktisk ville komme til å holde ut lenger utendørs enn inne på en mølle. Sånn har det blitt, greier ikke å motivere meg på mølle lenger.
Så da ble det en løpetur i byen for å kikke om det var pyntet til jul - og det var det. Julemarked på Rådhusplassen og greier (der lukta det godt gitt, var nesten så jeg løp innom).
Det blir en bra haug med klær utenfor badet etter en løpetur om dagen - godt jeg har vaskemaskin!
Det var slettes ikke så verst å løpe ute, jeg var godt kledd med flere lag under ny skidress, og frøs ikke så lenge jeg holdt meg i gang. Veldig overraskende at løpeturen kunne være så behagelig i sånt vær. Det ble bare 12 km (minus en handletur på Sultan), men det er bedre enn ingenting. Så det ble en ganske slapp uke til meg å være.

I morgen er det full guffe med OSI inne på Bislett igjen. Det blir gøy og helt sikkert utrolig slitsomt!

3 kommentarer:

  1. Synd du ikke kom til Parken, jeg var helt ensom i 6+ tempo. Hehe. Det kommer bedre tider og dager.

    SvarSlett
  2. Jepp, jeg tar sterk selvkritikk for dagens slette stå opp-innsats... :o)

    SvarSlett
  3. Syntes det hørtes herlig ut jeg, en trenger mer søvn nå i den mørke årstiden. Møtes kl 10 en søndag morgen er altfor tidlig på denne årstiden!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails