I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 26. juni 2013

Den store, store, STORE premiedagen!

Tidlig i dag tikket det inn en mail i innboksen min med informasjon om hvem som hadde vunnet uttrekkspremier i årets Sykle til jobben-aksjon ved Universitetet i Oslo. Jeg har jo syklet til jobben i hele år, så jeg hadde selvsagt håp om gevinst. Det er også snakk om ganske fine gevinster. Toppgevinsten er gavekort på Torshov Sport på hele 5000 kroner.
Premie nr. 1
Og det ble gevinst på meg i år også. I fjor vant jeg nemlig en sykkellås. Årets gevinst ble en drikkeflaske med diverse energigeleer og liknende inni. Et stykke unna toppgevinsten, men gevinst. Så skal ikke klage.

Lite visste jeg da at dette bare var starten på det som skulle komme...

Det var skikkelig grusomt vær i ettermiddag, og jeg skal glatt innrømme at motivasjonen for å delta på dagens SRM var svært lav. Men det var trekning av månedens premie i dag, og et gavekort på Löplabbet kunne vært greit å få med seg.

Månedens premie trekkes ut blant dem som har deltatt i alle løpene innenfor en måned. Og det har jeg, dersom man inkluderer den gangen jeg har arrangert. Jeg spurte Heming da jeg kom, om han hadde husket på å inkludere meg blant de det skulle trekkes blant. Og det var godt jeg gjorde, for ellers hadde jeg ikke vært med i trekningen.

Inntil forrige onsdag, da jeg vant startkontingent i St. Hansgaloppen, hadde jeg aldri vunnet premie på SRM. Og det har ikke stått på forsøkene. Kan med en gang avsløre at lykken ser ut til å ha snudd, totalt.

Månedens premie denne gangen var ett gavekort på 1500 kr. og to på 500 kr. fra Löplabbet. Trekningen startet med det største gavekortet. Jeanette trakk og trakk og trakk, men ingen av navnene på lappene var til stede. Men så trakk hun en håndskrevet lapp, og DER STO JAMMEN MITT NAVN!
Jubelen sto i taket, og lykken var komplett!
Premie nr. 2 - full pott!
Da trekningen av månedens premie var over, var det ytterligere premier som skulle trekkes, og jeg stilte meg opp igjen. Og jammen vant jeg ikke én gang til. Men denne gangen en bok jeg har to av fra før. Så da ga jeg gevinsten videre til Vemund i stedet.
Premie nr. 3 - nå i Vemunds eie
Det gjensto å trekke ytterligere ett gavekort, men da hadde jeg vett nok til å gå unna. Litt bluferdighet får man vel tross alt ha. Burde jeg ha tippet Vikinglotto i dag mon tro?

Nå gjenstår det bare å finne ut hvilke hull i skosamlingen som må fylles. Woop, woop!

Og på toppen av det hele kom skattepengene på konto i dag også. Alt i alt; fin dag!

4 kommentarer:

 1. Herlig ;-) Det regna så masse at jeg ikke så deg i dag....!!
  i

  SvarSlett
 2. Gikk glipp av all moroa - satt på do... men gratulerer masse!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du fikk jo Heming på besøk der inne - moro det vel?!... ;-)

   Slett

Related Posts with Thumbnails