I'm on a ride - fast - to where I don't care!

fredag 20. mai 2011

Varvforberedelser

Karbolagring for viderekomne
Via buss ankom jeg Gøteborg litt før klokka 13 i dag. Først satte jeg fra meg bagasjen på hotellet. Jeg er nemlig så heldig at jeg har et hotellrom, ikke alle som har det i Gøteborg denne helga. Det har vært utsolgt for hotellrom siden tidlig i fjor høst.

Etter hotellet hadde jeg to punkt på programmet:
1. Fylle glykogenlagrene på Café Husaren
2. Hente startnummeret

Som man kan se av bildet over, gikk første punkt helt utmerket. Café Husaren er et sted jeg oppdaget da jeg var her med en venninne for tre år siden, og siden har det vært fast post på programmet hver gang jeg er i Gøteborg. Anbefales! De har den mest fantastiske kakedisken man kan tenke seg, kanelbullar som fyller en hel middagstallerken (det er snarere en underdrivelse enn en overdrivelse) og veldig god mat - alt hjemmelaget. Det finnes ingenting hjemme i Oslo som kan sammenliknes.

Henting av startnummeret gikk også greit, og jeg gikk ikke på en altfor stor smell på sportsmessen. Greide stort sett å holde lommeboka nede i veska, men en liten glipp i Adidasbutikken ble det. En rosa hyllest til Grete Waitz, det måtte jeg bare ha.
Se så fint motiv!
På sportsmessen traff jeg også masse kjente fjes fra treningsleiren i Portugal, veldig hyggelig - og fikk slått av en prat med flere av dem. Med mindre legestanden setter ned foten for det, ser det ut til at det blir løpeferie i de Jämtland til sommeren (på en fjellstasjon) - det var én konklusjon jeg kom til på messen. Skal skrive mer om det dersom det blir en realitet.

I tillegg har jeg handlet alt en løper måtte trenge på apoteket - de har jo så mye gøy har som man ikke finner hjemme.
Saltbalansen og smertelindring er sikret
Startnummer 6434 er så klar hun kan få blitt, og kl. 13.38 i morgen går starten. Målet er å unngå bunnpers, ikke ha det altfor vondt og helst også ha det litt gøy underveis.
Det er meldt kjempefint løpevær; sol og mellom 10 og 15 grader. Litt vind er det eneste man skal kunne klage på, men siden jeg ikke skal ligge først og dra feltet, blir det nok til å leve med for min del.

Idrettslegen på NIMI mente at det var dumt å delta i konkurranser før etter at jeg har fått resultatet av MR'en. Vel, når jeg får resultatet kommende tirsdag, har jeg løpt fire stykker siden jeg traff ham sist. Snakk om å høre etter.

5 kommentarer:

 1. Haha du er herlig gæern ;-) Og den kakedisken skal jeg helt klart teste ut neste gang jeg er i Gøteborg, det så nammers ut assa ;-) Kul t-skjorte!

  Race good and hard i mårra da!! Lykke til!! Silja

  SvarSlett
 2. Café Husaren noterer jeg meg!! Den kanelbolla vil jeg se - og aller helst smake. Lykke til i morgen, det blir en stor dag! (c:

  SvarSlett
 3. Spent på rapport!
  Drister meg til en omskriving av teksten fra en kjent barnesang: "Ikke gjør som NIMI-legen sier. Ikke gjør som NIMI-legen sier" :)

  SvarSlett
 4. Husaren ble turens høydepunkt. I dag har jeg trøsteshoppet alt annet enn løpeutstyr. Nå tar jeg en time-out fra konkurranser og fokuserer på å få orden på fysikken. Merker at jeg begynner å bli lei av motgang nå - men håpet lever, heldigvis.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails