I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 3. oktober 2010

Hytteplan eller Furumo? Jeg trenger tips...

I år arrangeres Hytteplanmila og Furumomila på samme dag, lørdag 16. oktober. Milløp er ikke min greie, dessuten er jeg for øyeblikket totalt nede for telling med en skikkelig, durabelig forkjølelse (denne gangen er det ikke bare hangling, it's the real deal...) og i tillegg har jeg annonsert at konkurransesesongen er over for min del.
Likevel er planen å delta på en av disse løpene - men da bare for å være med og ha det gøy.
Har fått vite at det er mulig å få skyss til begge løpene, så da gjenstår det bare å velge ett av dem. Men hvilket?

Ryktene sier at Hytteplanmila er flat, rask og lettløpt - men siden pers er langt utenfor min rekkevidde uansett, er det slike faktorer ikke så viktig denne gangen. Om Furumo står det at løypa går på myke skogstier/veier. Hva innebærer det? Jeg er jo ikke akkurat dronningen av stiløping, for å si det mildt, tross at jeg bedriver aktiviteten en del. Men hvis det ikke er trangt og masse stein og røtter, bør jeg komme levende fra det. Noen som kan opplyse meg der ute?

Jeg har ikke løpt siden halvmaraton forrige søndag, først grunnet vonde bein og fra onsdag forkjølelsen. Håper å komme i gang med litt løping igjen i uka som kommer. Selv om jeg er syk nå, er jeg optimistisk på at det skal gå over, og at jeg skal komme i gang igjen snart. Denne gangen stresser jeg uansett ikke med det, siden jeg ikke har noen store løpsplaner før til våren - og det er heldigvis lenge til.

God bedring til meg, og til alle andre der ute som sliter med feber, dedd nese, sår hals, snørr, host og nys. Jeg vet jeg ikke er alene - stort sett alle jeg omgås har enten vært forkjølet nylig eller er det nå.

6 kommentarer:

 1. Hytteplan - siden jeg skal heie der:-)


  god bedring!

  SvarSlett
 2. For øyeblikket er det 4 poeng på Facebook til Furumo. Jeg kan strekke meg til at din heiing kanskje bør tillegges mer enn ett poeng - men Furomo leder fortsatt klart. :o)

  SvarSlett
 3. Hytteplan! Hvis du først skal løpe for kosens skyld, er det vel deilig med en flat og god asfaltløype? Ikke noe vits å gjøre ting mer slitsomt for en kropp som nettopp har vært forkjølet? :) (god bedring fra meg også!)

  SvarSlett
 4. Siden jeg nå er tverrplattfot med Mortons metatarsalgi (i følge Superchiro), høres myke skogsstier mye mer kos ut enn flat asfalt, forkjølelse eller ei.
  Så på bloggen din at Atle har drevet og diagnostisert deg også i det vide og brede, Astrid. Om du skal tilbake med det første får du hilse og si at jeg foreløpig er veldig godt fornøyd med kiropraktoren han tipset meg om.
  :-)

  SvarSlett
 5. Vel, da høres det ut som om du har svaret ditt, i hvert fall :) Mye skogsstier høres definitivt mer fornuftig ut, i det minste!

  Den diagnosen var det schwung over... Håper det ordner seg!

  SvarSlett
 6. Diagnose er uansett fint, da er det en vei videre - så får vi med tiden se hvilken behandling som hjelper. Legger meg ikke på operasjonsbordet med det samme. :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails