I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 28. oktober 2010

Årets siste SRM: fakkelløpet!

Dessverre ble det bare 5 deltakelser på SRM i år, men jeg fikk heldigvis med meg årets siste løp i går kveld. Mitt første fakkelløp.
Det regnet da jeg syklet oppover til Sognsvann, men det ga seg før start. Men tåka lå tjukk over området, så sikten var i utgangspunktet dårlig og etter hvert ble det også helt mørkt.

Tross været var det mye folk som hadde møtt opp, mange kjente og god stemning. Dessverre var fotografen igjen av det dårlige slaget. Med blits ble det bare tull i tåka, og uten blits er det for lang lukketid til at det blir bra.
Magisk stemning med fakler og tåke.
Før vi startet var det et stort premiedryss, men dessverre endte jeg opp som tilskuer, igjen. Vinnerlykken var stor hos de som sto rundt meg; Espen, Bengt og Rune - mens jeg og Randi måtte gå tomhendte hjem.
Som det bruker å være. Har vunnet én gang på Sognsvann (Human Race i fjor), og da var det et medlemskap i Kondis. Vel, der er jeg allerede medlem, så da ble det ingen premie. Jaja!
SRM-nestor og menneskelige ropert Heming Leira var i storslag i går, og delte ut premier som en mitraljøse (men altså ikke til meg...)

Da jeg valgte sko når jeg pakket sekken endte jeg opp med et par raske, men så sank motivasjonen ut over dagen. Når sikten i tillegg var dårlig, og jeg traff på Siri rett før start, endte det opp med at vi skravlet oss en rolig tur rundt vannet. For skams skyld følte vi at vi måtte slå en mann som løp med et barn på ryggen, men det var også i grunnen alt. Tiden ble 18.50-noe og nok en solid bånnpers er logget.
Men bånnpers er også pers, og sånn kan visst denne sesongen oppsummeres: 2010 - bånnpersåret.

Neste år skal jeg være med på å arrangere SRM, det blir gøy!

2 kommentarer:

  1. Hehe, det var min mann med mitt barn. Og han løp forbi meg. :oP

    SvarSlett
  2. Hehehe, det er på Sognsvann det skjer. Det er sikkert. :D

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails