I'm on a ride - fast - to where I don't care!

mandag 1. februar 2010

Diagnose: norovirus

Siden magesmertene var like ille i dag, ble det bare et par timer på jobben før jeg krøp til korset og deretter videre til legen. Til min overraskelse var diagnosen norovirus, og det av to-ukerstypen, ikke den mer kjente søsteren av typen 24-48timersjau. Konklusjon; sykemeldt ut uka.

Er det mulig? Jeg har hatt denne typen smittsom ondskap kun én gang siden tidlig på barneskolen, og nå altså dette... Trodde jeg var helt immun, jeg. Ikke er jeg slapp med håndvasken heller, men trolig har jeg fått det inn via trening på studio - ingen jeg kjenner har hatt det (men de får det nå).

Det er seminar på jobben de neste dagene, og dette betyr at jeg går glipp av to lunsjbuffeter og en festmiddag. Til de som eventuelt måtte lure på om jeg faker, akkurat det sier det meste... Jeg går ikke glipp av slikt frivillig, som sagt; når jeg mister matlysten er det alvor.

Så er det treningen da. Det fine er at jeg sliter mest med å sitte stille, ergo problematisk med kontorjobb, det er da smertene er absolutt verst. Så bevegelse er tingen, men av den rolige sorten naturligvis. Ergo blir det lavintensitetsaktivitet i dagene som kommer, bedre enn ikke noe i hvertfall.

Snill mot magen-mat og drikke er innkjøpt, og ny svensk utgave av Runners World var i salg på Narvesen i dag, det kunne absolutt vært verre...

2 kommentarer:

 1. Hei sann Adelheid, jammen har du vært uheldig! Men slikt går jo forholdsvis fort over, så du får bare gjøre det beste ut av det. God bedring, kos deg med Runners World!

  SvarSlett
 2. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails