I'm on a ride - fast - to where I don't care!

tirsdag 7. desember 2010

Stem på Heming!

Lite å melde på treningsfronten for tiden. Var feilskodd i forhold til vandringen opp og ned til KSI-hytta i helga, noe som endte i veldig store smerter av den dessverre nå godt kjente sorten.
Det hjalp sikkert heller ikke på at når beina utpå lørdagskvelden var godt bedøvet grunnet et til meg å være uvanlig høyt alkoholinntak, fant det for godt å innfinne seg på dansegolvet. Og det er mye godt å si om det å være i sitt livs fysiske form, men i dette tilfellet jobbet det vel mot meg... Man holder ut en del lenger enn man strengt tatt burde!
Mandag var jeg derfor så sårbeint at jeg ikke turte bevege meg på intervalltrening, men tok en rolig tur på egenhånd i stedet. Deretter kjente jeg at det begynte å krible i halsen, og i løpet av natten har feberen og forkjølelsen kommet snikende... Så da blir det en rolig treningsuke, jeg får satse på å hvile meg i form til kommende lørdags julebord (og sånn går no dagan...).
Men jeg har endelig greid å få levert inn skiene til preparering, så da kommer det kanskje bedre tider.

For én gangs skyld skal jeg derfor vie et innlegg til noen andre enn meg selv:
Mr. Sognsvann rundt medsols himself, Heming Leira er nominert til Aftenpostens Årets osloborger 2010. Det er et tøft beite, åtte kandidater er nominert og alle fortjener hederen. Men av de åtte, er det helt klart Hemings innsats jeg kjenner best til.
Silja og Heming tråkker i gang tidtakersystemet på Fagervann opp i juli.
For å stemme på Heming, gjør følgende:
SMS: Send «oslo4», til 1905 (1 kr pr. melding)
eller 
E-post: Send Heming Leira til osloborger@aftenposten.no
Kun én stemme pr. person. Doble stemmer blir luket ut.
Aftenposten må ha din stemme senest fredag 17. desember kl. 23.00.
Les mer i Aftenposten og på Kondis.

For de som ikke kjenner Heming, så er han primus motor og engasjert ildsjel bak Sognsvann rundt medsol. På de 10 årene løpet har blitt arrangert, har han kun vært borte én onsdag. Det er dedikasjon det!

I tillegg står han bak både Motbakkeløpene i Maridalen og fjorårets nykommer Øyakarusellen. Mye tyder også på at vi neppe har sett slutten på løpsinitiativene, eller hva sier du Heming?

Han er også til stede på de fleste andre løpsarrangement på Østlandet og mer grisgrente strøk, enten som speaker eller for å dekke det for Kondis.no, der han er nettredaktør.
I sesongen som gikk begynte han i tillegg å løpe litt selv igjen, så vi håper selvsagt at han også kommer til å delta oftere på løp som deltaker igjen i året som kommer.
Heming som speaker og DJ på Bislett 24-timer (holdt ut mye lenger enn løperne, tipper jeg).
Heming var den første jeg ble kjent med i løpermiljøet, og jeg er sikkert ikke den eneste som har det sånn. Han var den første løpervennen jeg hadde på Facebook osv. Han er en inkluderende person, voldsomt engasjert, driftig og ikke minst som vi sier der jeg kommer fra, høgmeldt. Dette er en mann med innebygd ropert, noe alle som har vært på Sognsvann en onsdag kveld sikkert kjenner til.

Til neste år skal jeg også være med på å arrangere SRM hver fjerde onsdag, pluss at jeg også har påtatt meg å være med og arrangere minst ett (men gjerne flere dersom jeg er i Oslo) av motbakkeløpene i Maridalen. Og vi er mange som bidrar og hjelper Heming med dette, men uten ham tviler jeg på at noen av disse arrangementene hadde vært mulig, eller i hvertfall holdt det gående så lenge.

Håper du vinner Heming, det hadde vært vel fortjent! Så stem i vei, folkens!

3 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig Adelheid! Innlegget støttes i sin helhet:-)

    SvarSlett
  2. Heming har fått min stemme. I tillegg har han fått konas :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails