I'm on a ride - fast - to where I don't care!

lørdag 11. desember 2010

10 km oppvåkning...

...fra de døde?!
Etter tre dager under ett teppe på sofaen, samt én hvor jeg helt klart burde oppholdt meg der, men ikke gjorde det - måtte jeg ut på en løpetur igjen. Antakeligvis var trangen mye mer av det psykiske slaget enn det fysiske. For å gjøre det så snilt som mulig, valgte jeg å legge løpeturen til Bislett.
Tross at kulden er mye mindre påtrengende i dag enn den har vært, føltes turen ned dit både slitsom og kald (frosne tær og fingre da jeg kom fram).

Det var mye kjente fjes på Bislett i dag; alt fra Espen Barth Eide til Christina Bus Holt, men ingen jeg kjente som jeg kunne løpe med. Synes derfor at jeg var flink da jeg hadde holdt ut 10 km, i lav fart med altfor høy puls - men noe annet var i grunnen ikke å forvente.
Man skulle kanskje også tro at fire dager med full hvile skulle gjøre at beina føltes bra, men det var slettes ikke tilfelle. Følte meg stiv, og fant noen vondter både her og der. For mye hvile er altså av det onde, det er dagens lærdom.

I kveld er det julebord igjen, men siden formen er så der, blir vel det en rolig affære for min del. Men det er selvsagt verdt å sjekke om akevitt kan ha noen effekt på forkjølelse - man skal uansett aldri undervurdere en god placeboeffekt.

Har helt nypreparerte ski også, så hvis formen er sånn noenlunde i morgen, så tror jeg at det er på tide med sesongpremiere. Men det blir uansett bare en kort og rolig tur - kommer til å ta det med ro til jeg er frisk igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails