I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 18. juli 2012

Pers og pokal

Vinneren av et ølløp får selvsagt en pokaløl i premie, og i dag ble premien høytidelig overrakt på Sognsvann. Tusen takk for det, Stian. Lenge siden jeg har vunnet noen premie, så det var gøy. Skal nytes med andakt og følelse ved en passende anledning.
Beste pokalen jeg noensinne har vunnet...
Stilte til start i Sognsvann rundt medsols i dag. Målet var en ny pers, og det ble det jammen også med 27 sekunder. Forbedringen totalt i år på énrundern er på hele 2 minutter og 31 sekunder. Regner med at framgangen nå vil gå saktere, men drømmer om å se 13-tallet før sesongen er over.

I dag gikk det tungt, selv om pulsen var uvanlig lav til meg å være. Slik var det også på intervalløkten på mandag. Kroppen var tung, pusten var tung og beina tunge, men kom ikke opp i puls og lå 15-20 slag under normal intervallpuls.
Siden jeg har ferie, har jeg trent en god del mer enn jeg har gjort før i år. Det kan godt være at det er en reaksjon på det. Får prøve å hvile litt og se om det hjelper. Jeg har nemlig hatt så mye fore i ferien også utenom treningen, at det har blitt tilbrakt lite tid på sofaen. Kanskje i neste uke?...

I morgen er det Øyakarusell del 2; Langøyene rundt. Ergo blir det ingen hvile i morgen heller... Siden jeg aldri har deltatt før, blir det garantert pers da også. Hurra!

4 kommentarer:

 1. Hurra! Grattis med pers! Bør jo få enda en Pokal bare for det. :oD

  Ses i morgen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kankskje jeg skal begynne å belønne hver pers med en pokaløl, ja. Ingen fare for at jeg blir alkoholiker sånn med én gang av det... :D
   Sees i kveld,ja.

   Slett
 2. Klabbers!!! Lykke til med dagens dobbel; jeg skal gnu i kontorstolen og så skal jeg stikke oppom banen for å skravle litt med KERA før ferien. Skal sitte på tartanen, restituerer og heie på OSI gjengen ;-) kanskje spise de tre siste kokkosbollene fra i går.... livet er herlig du, full av karbo og PB! Klin til i kveld og ha det gøy!!!

  SvarSlett
 3. Hils alle i OSI. Ser ut til at det blir en stund til neste intervall med dem. Men til høsten kanskje. :)

  Spis en kokosbolle for meg også. Jeg skal kline til, få pb og kanskje feire med en pokal. :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails