I'm on a ride - fast - to where I don't care!

fredag 13. juli 2012

Løping, møkk til knea og reker på Hovedøya

Det er helt umulig for meg å snakke om Hovedøya uten å få følgende strofer på hjernen:

Så gikk vi en deilig sommernatt i land på hovedøen
Vi fant oss en vakker plett og satt så utover sjø’n
Småfugler sang i busk og kratt så jeg ble rent betatt
Det hender så mangt på Hovedøen en midtsommernatt

Jeg har nemlig en utrolig evne til å få irriterende sanger på hjernen, og når et sted har en egen sang, slik som Hovedøya, og når jeg nå har vært på Hovedøya en kveld, har jeg det gående i dagesvis...
På vei ombord i båten, og beina er fortsatt reine. Sånn så de ikke ut på vei tilbake (foto: Frode Klevstul)
Men det var ikke natt, det var kveld. Været kunne vel ikke kalles deilig, men det regnet i hvertfall ikke. Vi satt ikke og så ut over sjøen, vi løp. Småfuglene sang, og ja, det hender mye rart på Hovedøya. Blant annet kan det plutselig dukke opp 30 løpere som velger å bruke en julikveld midt i fellesferien til å løpe rundt på våte stier på en øy i Oslofjorden så fort de greier.
30 glade løpere klar for innsats (foto: Frode Klevstul)
I går kveld deltok jeg nemlig på Hovedøya rundt. Et løp på rett i overkant av 3 km, i det som for meg er en tøff løype. Fra start gikk vi rett på en oppoverbakke, ikke akkurat min favorittgreie. I tillegg var det en del stiløping, og stiene var i tillegg våte. Så da går det ikke fort med meg. Måtte nedi med hånda på ett sted også, men heldigvis ikke mer. 

Prøvde å yte en god innsats når vi ikke løp på sti, men på stiene tok jeg det ganske rolig. Har ikke løpt på sti siden i fjor heller. Lå hele veien i en gruppe med flere andre, og valgte å ligge bak i den uten å stresse med å løpe komme løs. På slutten viste det seg at jeg nok heller ikke hadde hatt sjans, jeg var sist i mål av gruppen som løp sammen.

Siden jeg ikke var utslitt på oppløpet, kunne jeg nok en gang legge inn en sprint inn til mål. Begynner jo nesten å bli en vane det nå, jmf. St. Hansgaloppen.
Full innsats de siste meterne før mål - ikke mange bilder jeg har der begge beina er over bakken når jeg løper (foto: Frode Klevstul)
Det var masse kjentsfolk som deltok, så det sosiale før og etter start må vel nesten kunne sies å overgå selve løpet. Etter løpet var det også servering av reker. Stas!
Instagrammede reker
Faktisk ble det to treningsøkter i går. Jeg traff Silja tilfeldig på Bosu core på formiddagen, og på kvelden gruset hun meg grundig på Hovedøya.

Neste torsdag er det Langøyene rundt. Jeg er påmeldt, og gleder meg allerede. Det er fortsatt ledige plasser, så det er bare å melde seg på. Kan i grunnen ikke komme på en bedre måte å tilbringe en torsdagskveld på.
Jammen godt jeg motsto fristelsen til å ta en stor munnfull jord, da. (foto: Frode Klevstul)
Frode Klevstul var som vanlig ute med kameraet sitt, så begivenheten er godt dokumentert, klikk her for slideshow.

2 kommentarer:

  1. Sees til torsdag, og kanskje onsdag også, og i morgen. Mange konkurranser på få dager nå.

    SvarSlett
    Svar
    1. Konkurranse for deg, "konkurranse" for meg - foreløpig gjør jeg det absolutt best på banketten. :D

      Slett

Related Posts with Thumbnails