I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 10. april 2014

Skiforeningen har trua på meg II - nå har de jammen ansatt meg også...

Sist jeg brukte denne overskriften var det jo stor suksess. Jeg fikk min første bloggpris og greier. Så jeg prøver meg igjen nå som det passet så godt. Får håpe at Skiforeningen treffer litt bedre denne gangen enn da de satte meg i pulje 5 i Holmenkollmarsjen...
Nevnte i siste innlegg at jeg har fått meg en ekstrajobb. Og det er i Skiforeningen. I 8 uker etter påske (start uke 18) skal jeg være instruktør for Trening uten tak. Jeg gleder meg!
Er å finne i Grefsenkleiva hver tirsdag og torsdag fra kl. 19 (onsdager finner du meg på Sognsvann på SRM). Tirsdager er det kondisjonstrening og torsdager er det styrke, spenst og hurtighet som står på programmet. Til høsten er det nye 8 uker med blodgym sammen med meg på samme sted.
Uniform har jeg også fått
Grefsenkleiva er nytt av året, så jeg er veldig spent på hvor mange som ønsker å trene derfra. Får håpe det kommer noen i hvertfall. Det er bare å slenge seg med! Øktene er for alle, uansett nivå. Akkurat dette er veldig viktig for meg å understreke - og grunnen til at jeg har lyst til å gjøre dette. Jeg lover at alle skal få slite - tilpasset eget nivå. Så skal jeg gjøre mitt beste for at deltakerne også skal ha det gøy samtidig som de (og sikkert også jeg) sliter. Mitt personlige mål er selvsagt å misjonere for at slit er gøy og smerte er godt. Så får vi se etter hvert om jeg greier å frelse noen til sekten min.

Første tirsdag i perioden er det forresten gratis prøvetime.

Dette blir en kjempeutfordring. Travelt blir det også framover. Men jeg gleder meg veldig.
På grunn av dette har alt annet måtte vike for at hælen skal bli bra. Vårens konkurranseplaner har kommet i andre rekke. Dette er viktigst nå.

Det går framover med hælen, men sakte. Etter besøket hos kiropraktoren i forrige uke begynte smertene å flytte seg, og det gikk over fra smerte til mildt ubehag. Det var veldig lovende. Den stive ankelen var tydeligvis en del av problemet. Nå er jeg nede på mild kribling om jeg kjenner ekstra godt etter.

Foruten at jeg løp litt (og det gikk bra) på instruktørkvelden for TUT-instruktører på tirsdag, har jeg latt løpeskoene ligge helt. Og jeg det skal de få fortsette med noen dager til. I tillegg så går jeg med ekstra hælinnlegg i skoene og sover med Strassburgsokk om natten. Her er det full innsats for å bli bra. 
Sånn fungerer altså en Strassburgsokk
Har forresten funnet ut hva jeg tror er roten til hælproblemene. Tror det er all stakingen på rulleski i fjor som startet irritasjonen. Blir mye statisk vekt på hælen da. Det var ei rulleskiøkt som fikk det til å blusse opp igjen i jula, og en skitur som satte det i gang igjen nå i slutten av februar. Så rulleskiene skal få ligge i boden en god stund framover.

8 kommentarer:

 1. Kul ekstrajobb - masse lykke til - det blir nok knallbra!!! Ses på SRM til uka? Jeg satser på å komme og at vær og helsa tillater et litt lengre besøk enn i går - i går var det som du så bare "komme - løpe - dra" for min del. Så neste uke bør det blir litt varmere og litt mer sosialt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk! Min SRM-debut i 2014 ligger et godt stykke inn i framtiden. Det er ikke aktuelt før hælen er helt, helt, helt bra. Om jeg skal løpe noe som helst i påsken blir det kun korte testturer i motbakke. Godt jeg har fått meg sykkel.
   Skal dere være i byen hele påsken?

   Slett
 2. Tøft! Håper du blogger litt underveis om hvordan dette går, og at hælproblemene tar seg en bolle og forsvinner..

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal se hva jeg får tid til. Blir travle uker. Men jeg greier nok ikke holde meg helt unna tastaturet. :-)
   Ellers bør du vel komme innom en torsdag og fått styrket opp noen pinglete løpemuskler...

   Slett
 3. Så gøy da! Super ekstra jobb! Håper du blir bra innen den tid.

  SvarSlett
 4. Grattis med ny jobb, a gitt! Neste så jeg hadde meldt meg inn i foreningen pga det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Misforsto jeg helt, eller var det tidenes kompliment? :-D

   Slett

Related Posts with Thumbnails