I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 9. august 2012

Si meg, hva betyr Adieu?

Er det bare trist, noe som sårer deg?
Tro meg, vi skal ta Adieu.
Ikke sånn som sist, da jeg gikk fra deg.
Jeg vil alltid huske deg, som en venn.
Om vi aldri mere ses igjen!

Vi har våre minner, de vil aldri dø.
Nå er tiden inne, til å si Adieu!

Adieu!
Og velkommen inn...
Jeg skal få godt grep framover.
I går dukket det opp en kar på jobben bærende på en stor eske fra USA, til meg. Hele tre par nye sko (to par helt like). Skikkelig julaften. Jeg har jo knapt kjøpt løpesko de siste to årene. Men nå er jeg i gang igjen med å løpe, og da går det raskt med noen par sko. Om noen lurer på om jeg nå har fått totalt dilla på rosa, så må jeg få sagt at de modellene jeg ønsket kun fantes i rosa i min størrelse. Men det gjør ingenting at det er spreke farger på skoa heller...

Én ting er å få nye sko i hus, en annen ting er det å sortere ut og hive de gamle - det er ikke alltid så lett. Siden jeg startet å løpe sommeren 2008 har jeg med dette til sammen kjøpt 25 par sko. Alle har ikke blitt like mye brukt, noen feilkjøp har det vært. I tillegg ble det prøvd mange forskjellige modeller da jeg begynte å få problemer med beina.

For en person med god økonomisk sans, slik som meg, er det vanskelig å kaste sko man knapt har brukt. Yndlingssko og sko det er knyttet mange minner til, er det også vanskelig å kaste. Men heldigvis er jeg heller ingen kandidat for serien Extreme hoarding, så jeg kan å kvitte meg med ting. En venninne av meg spurte nylig om jeg syntes hun kunne kaste skoene hun hadde brukt i bryllupet sitt, siden de hadde blitt så stygge. Det mente jeg at hun helt klart kunne, hun har jo mannen sin der til å minne henne på at hun ble gift en gang...
Men jeg skjønner tanken. Det satt litt inne å kaste de første løpeskoene jeg kjøpte, det paret jeg løp mitt første løp med og skoene jeg har løpt maraton med - men kastet har de blitt. Minnene har jeg jo uansett. Og flere sko og flere minner skal det bli.

10 kommentarer:

 1. Grattis. Eg berre må ha sånne.......fordi eg fortjener det........og det er akkurat den fargen eg ve ha. Ska du løpe i Oslo i september?

  SvarSlett
  Svar
  1. Løp og kjøp! Det er ett par Mizuno wave precision 13 og to par Adidas Boston 3 (det er liksom godskoa det...). :-)

   Tror jeg står over OM i år. Jeg finner det ikke så motiverende å stille til start i kjente løp og på kjente distanser så lenge jeg er veldig langt unna tidligere form. Men forhåpentligvis neste år.

   Det mange kanskje ikke vet er at jeg er et råskinn til å heie. Fått gode tilbakemeldinger på heieteknikk og -intensitet tidligere, så jeg satser nok på det i år også. :-)

   Slett
 2. Svar
  1. Hvis du ikke har for store bein så kommer altså Mizuno wave precision 13 nå i rosa, hvis du tør... ;-)

   Slett
 3. Oj, her var det mange fine par som gikk i søpla! Tror ikke jeg hadde klart det gitt, jfr. mitt blogginnlegg i går! Men med begrenset plass er man jo bare nødt til å kassere noen etter hvert, hulk! De nye var jo bare lekre da! Jeg hadde ikke hatt noe i mot dem, passer jo dessuten supert til løpeskjørtet mitt! Dessverre fant jeg ingen rosa i min str i de skoene jeg ville ha denne gangen.

  SvarSlett
  Svar
  1. De ser kanskje fine ut, men de er utslitte og utløpte. På tide å gi plass til nye friske sko.
   Aegis finnes i rosa på nettet, i hvertfall gjorde de det før. :-)

   Slett
 4. Det er vanskelig å kaste sko knyttet til gode minner, men det finnes også grenser for hvor mye ræl man kan eie. Min synd på området, er det seks parene med mizuno wave elixir som bor i gangen min. Selv om jeg bare bruker de nyeste to parene, greier jeg ikke å kaste noen av dem. Det er så fint å se hvordan favorittmodellen min har utviklet seg fra sesong til sesong.....

  Rosa løpesko og -klær, virker overraskende forfriskende på meg som er en person kledd i svart og grått når jeg ikke løper.

  Kos deg med nye sko og lykke til videre med løpinga di!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg løp maraton i et par wave elixir, men de løper nå uten meg på de evige jaktmarker... :-)

   Selv er jeg glad i farger uansett hva det gjelder. Knallfargede sko er derfor helt i tråd med imaget. Men jeg har alltid vært helt antirosa. Inntil for to år siden.. Da løp jeg nemlig maraton i Stockholm med rosa cep-strømper og sjokkrosa joggesko. På restitusjonsshopperunden dagen derpå kjøpte mine første rosa topper, og deretter har det gått rakt utfor med meg. :-)

   Min første maraton feiret jeg med en svær tatovering på venstre legg. Så det kan hende at alle skadene som har kommet er kroppens måte å forhindre et nytt maraton, det er jo ikke godt å si hvordan feiringen av den vil bli med tanke på hva jeg har gjort i etterkant av de to foregående... :DDDD

   Slett
 5. Fy fy fy, aldri kaste joggesko! Mange elever i barne- og undgomsskolen har ikke joggesko til gymtimene. Gi skoene til en gymlærer/skole i nærheten og gi nytt liv og glede til barne- og ungdomsføtter :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg ikke tenkt på, så nå skammer jeg meg litt merker jeg. I hvertfall hva angår å kaste sko som nesten ikke er brukt. Takk for irettesettelsen, jeg skal skjerpe meg. :-)

   Slett

Related Posts with Thumbnails