I'm on a ride - fast - to where I don't care!

fredag 24. august 2012

100 dager nådd i "sykle til jobb aksjonen"

På onsdag syklet jeg til og fra jobb for hundrede gang i 2012. Dessverre er det bare 131 dager igjen av året, så jeg må nok konstantere at jeg ikke vil greie å nå målet mitt for året - som var å sykle til jobben mer enn 200 dager.
Det har blitt flere reiser med jobben, skiturer rett etter jobb, ferie og fridager, flytting og ikke å forglemme to uker sykemelding i mai. Dette var ikke tatt med i beregningen da jeg satte målet i januar. Men jeg skal absolutt gjøre maks ut av det som er igjen av året, og komme så nærme 200 jeg greier. Og når man ikke når målet sitt, så slipper man sette ett nytt ett for neste år. Målet står derfor også i 2013.

Uansett, jeg henger ikke med hodet. Jeg har nådd målene mine og vel så det på andre områder i år. Har kjøpt meg leilighet og flyttet, og 1. september begynner jeg i en ny jobb. Det er jo fine greier, og ingenting av det var planlagt ved nyttår.

I tillegg har jeg gått mitt første skirenn i år, og det var en kjempeopptur.

Forrige søndag løp jeg hjemmefra til Movatn og hjem, 24 km. Det ble i løpet av sommeren et mål at jeg skulle jobbe meg sakte men sikkert helt fram til krysset i nordenden av Movatn. Etter Det røde huset backyard ultra var det ingen tvil om det var en distanse jeg kunne legge ut på uten å være redd for at noe skummelt skulle skje med beina. Ergo var det bare å ta skalpen på denne turen på søndag. En kjempefin tur ble det også. Litt problemer med pusten, men lette og fine bein. Forrige søndag var en veldig varm dag, så jeg avsluttet turen med en svømmetur i elva da jeg var nesten hjemme. Bare tok av meg skoa og stupte uti. Fantastisk sted jeg bor nå! Det har også vært en av målene for sommeren å kombinere løping med bading i elva, og endelig var det fristende nok.

Nå begynner det virkelig å bli gøy å løpe igjen, altså!

To be continued...

5 kommentarer:

 1. Gratulerer!!! Det er deilig nar alt gar sa fantastisk bra. Lopegleden pa plass!!!

  SvarSlett
 2. Takk! Dørstokkmila er også til stede innimellom. Men ja, nå er det moro igjen. :-)

  SvarSlett
 3. Så bra! Da er du jammen på rett veg! Men ny jobb, fortell: hvor?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er i hvertfall på en vei, om det er den rette veien vil tiden vise... :-)
   Har fått et engasjement i IHR-sekretariatet. Nøyaktig hva det innebærer vet jeg forhåpentligvis mer om i neste uke.

   Slett
 4. Artig med litt forandring mht jobb. Blir nok spennende og anderledes tenker jeg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails