I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 29. mars 2012

Påskeferie og gule påskeegg

De er gule, nesten eggeformet og det er påske...
På vei hjem fra jobben i dag oppdaget jeg at det er sesong for gule påskeegg, eller gule mango som det normalt kalles. Ekstremt gode er de i hvertfall. For de som ikke har prøvd dem, så oppsøk nærmeste grønnsakshandler og sjekk frukthylla. Det er ikke uten grunn at mango er verdens mest spiste frukt, smaskens...

Marsipanegg er det også lett tilgjengelig om dagen, og i påsken er det lov å spise mange av dem. Stemmer ikke det?

Jeg har startet påskeferien nå, og det er også en god nyhet. Enda bedre er det at ferien varer helt fram til 11. april for min del.

En annen god nyhet er at jeg har mailet med legen min den siste uka, og han sier at jeg nå kan få lov til å løpe fire ganger i uka. To rolige økter og to litt raskere, men bare korte turer. Det vil si aldri lenger enn 10 km. Men jeg er fornøyd. Nå begynner det å likne noe. Fire løpeøkter i uka er jo som en normal treningsuke å regne.
I dag har jeg også vært på min andre intervalltrening med OSI denne våren. Fortsatt ligger jeg desidert, desidert, desidert sist, og gir meg lenge før de andre. Men jeg tar det jeg får.

En siste god nyhet er at det er ganske bart i marka, at jeg nylig har hatt sykkelen på service og at det er spådd fint vær, selv om det skal bli kaldere. Så da blir det forhåpentligvis muligheter for fine sykkelturer også.

Jeg har ingen store planer for påsken annet enn at jeg må forberede flytting til ny leilighet, skal sove masse og lese bøker. Så det blir god tid til trening. Dersom noen er i byen og har lyst på en rolig, sosial løpetur (max. 10 km for mitt vedkommende), så ta kontakt. Jeg er veldig klar for selskap!

6 kommentarer:

 1. "Ring meg, handlig forran ord, ta frem telefonen og ring meg": I AM IN!! Barnefri og klar for sosial trim ;-) OSI på mandag? Jeg er ikke i slag etter sjuka men joiner veldig gjerne baktroppen hvis du kommer!! Silja -kvalm etter litt for mye påskeegg

  SvarSlett
 2. Hehehehe, OK! Men sånn at du allerede er forberedt. Ja, jeg har tenkt å gå på OSI-trening på mandag. Men mange runder rundt soluret blir det ikke, og fort kommer det ikke til å gå. Tirsdag er det TRX i Nydalen kl. 16.30. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir ikke mange runder på meg og fort kommer det heller ikke til å gå ;-) Vi ses!!

   Slett
  2. Litt sår i halsen i dag, men vi sees nok. :)

   Slett
 3. Herlig herlig!!

  Skøyen i morgen halv ti:-) deilig asfalt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Regner med at dette tilbudet kommer omtrent hver søndag? Så når jeg blir litt mer sikkert på at beina funker, dukker jeg nok opp. Tror nemlig ikke dere stopper etter 10 km. :)

   Slett

Related Posts with Thumbnails