I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 27. oktober 2011

Adelheid tar grep om skisesongen

Dersom nuet er kjedelig, får man leve litt i framtiden, ikke sant.
Dette er vel ikke akkurat helt i tråd med hvordan alle livsstilsguruer, -coacher, -mentorer, -filosofer, og hva de nå kaller seg alle sammen, mener man skal leve. Men som skadet og ambisiøs supermosjonist er det vanskelig å ikke bruke en del tid på å drømme om og planlegge de gode tidene som skal komme.

Opprinnelig plan var å gå et lengre skirenn den kommende vinteren. Siden de skirennene jeg hadde sett meg ut går tidlig i februar, tror jeg ikke det er særlig realistisk. Tvilsomt om jeg kan gå fire-fem mil på ski så tidlig. Skulle jeg gått Holmenkollen skimaraton måtte jeg også ha bestemt meg for det nå, og det kan jeg ikke.

Det jeg derimot kan bestemme meg for er å gå på skikurs, så det har jeg meldt meg på. Jeg er utrolig fornøyd med å være medlem av Skiforeningen. Så hvis du ikke er det, bli det - de har et fantastisk bra tilbud (pluss den kjempejobben de gjør i marka).
Krysser fingre og tær for at dette blir et vanlig syn i Nordmarka til vinteren.
Nå gleder jeg meg masse til vinteren, til de nye skiene jeg skal få av meg selv til jul (fordi jeg har vært så utrolig snill i år), og til skikurset som starter 18. januar. Regner med at jeg går klassisk på nivå med Bente Skari når jeg er ferdig (lurer på om de har noen pengene tilbake-garanti?).

Nå må bare beinet gro og nissen gi snille jenter snø til jul, så lover jeg å være litt i nuet igjen.

4 kommentarer:

 1. Klart det er lov å leve litt på drømmer!

  - Så fint at du skrev om dette nå, jeg må også huske å melde meg på teknikkurs. Er nødt til å bli litt bedre på ski før universitetets skidag (gulp!) :)

  SvarSlett
 2. Hehehehe, ja på skidagen blir det total showdown mellom USIT og HF når det kommer til skiteknikk! :D

  SvarSlett
 3. kult bilde! neste så jeg begynner å glede meg til å fryse på skitur igjen ;-) varmekabler skal jeg kjøpe til meg selv til jul!

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å være ute igjen, jeg - men det behøver jo ikke bli 20 minus i vinter da. Har en del VELDIG kalde skiturer å se tilbake på. :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails