I'm on a ride - fast - to where I don't care!

lørdag 22. oktober 2011

Med tigerbalsam og gladpack skal kroppen bygges...

Jeg fikk det endelige bevis på at det er litt dårlig stelt med kroppen på torsdag. I det jeg løfter meg opp på kanten av svømmebassenget (med hendene) etter en veldig rolig vannjoggeøkt, setter det seg en kjempekrampe i høyre legg som sprer seg godt oppover bak låret. Deilig! Hadde mest lyst til å hyle som en stukken gris der jeg satt. Heldigvis gjorde tanken på hvor pinlig det ville vært å sitte på kanten å skrike i en svømmehall full av folk, at jeg beit tenna sammen og holdt ut til den verste smerten gikk over.
Hvem skulle vel tro at jeg var så sart og tander? Ikke jeg i hvertfall.

Muskelkrampen var av det riktig så reelle slaget, og har satt seg skikkelig. Kjenner veldig godt på den i dag også. Så nå prøves alle remedier tilgjengelig, deriblant tigerbalsam og gladpack. Leiligheten lukter deretter...

Trodde kramper kom ved overanstrengelse, jeg? Vet ikke om 75 minutter rolig vannjogging kvalifiserer til overanstrengelse? Det er stusselig i så fall.

Jeg har alltid hatt skikkelig fotballegger, og det har ikke blitt noe bedre av løpingen - heller motsatt. Leggene mine har bare vokst de siste årene, inntil nå. Buksene var merkbart løsere etter seks uker uten noen form for belastning på dem. Pluss at den venstre leggen er merkbart tynnere enn den høyre - ser ganske så latterlig ut faktisk.

Vel, jeg får vel bare ta dette som et hint om at det er på tide å foreta seg noe for å bygge opp igjen muskulaturen i leggene. De bokstavelig skriker jo etter det...

Derfor; to be continued...

7 kommentarer:

 1. Hvis kramper kommer av overanstrengelse..... ja da vet jeg ikke helt hva jeg driver med når jeg sykler!! Hey, jo, nå vet jeg: jeg overanstrenger meg!!! :-)

  Kanskje litt rødvin hjelper mot kramper?? :-)

  SvarSlett
 2. Kanskje? Men det er mye snakk om denne vinen synes jeg, og lite handling!... :-)

  SvarSlett
 3. Ugh, kramper er forferdelig. Har klart å unngå det, men det var nære på etter målgang i Hytteplan i går. Tror du gjorde lurt i å bite i deg hyling på bassengkanten. Kan hende det hadde gjort det litt tyngre å returnere... (c;

  SvarSlett
 4. Hehehehe...

  Den krampa var ikke liten heller, kommer til å kjenne den en stund. Men heller nå enn når jeg kan løpe, ikke sant?

  Gratulerer med nok et superløp, Janicke. Skulle ønske jeg var så rask på mila. Kanskje når jeg blir stor. :o)
  Masse lykke til i Kina - det kommer til å bli en opplevelse for livet, uansett resultat.

  SvarSlett
 5. Ja, lite handling ;-) For mye som skjer.... men skal sende deg en mail jeg så finner vi en tid til vin! Jeg vurderte også svømming fremover på Domus, kanskje du kan lære meg noen knep ;-)))

  SvarSlett
 6. Knep er ikke gratis, bare så du vet det.... :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails