I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 3. juli 2011

Helg, sånn helg skal være...

Fikk tilbake sålene mine på fredag, og det kreves en del tilvenning før jeg kan trene som vanlig igjen. Men som vi sa da vi var barn; jeg går rett på - samma hva jeg støter på!...

Tok en liten løpetur på sti fra Solemskogen lørdag morgen. Prøvde en ny rute, som både var tørrere og mer lettløpt enn stiene jeg har prøvd i området tidligere - men turen ble litt lenger enn jeg hadde planlagt. Tenkte at fire-fem kilometer burde holde alt tatt i betraktning - i stedet ble det nesten åtte.
Buss til Solemskogen og trikk fra Kjelsås hjem - perfekt!
Tross at jeg ble ganske sliten under beina, var løpsgleden på topp.
Det er så rart, noen dager greier man bare ikke holde farten nede - og dette var en sånn dag. Jeg bare fløy ned bakkene etter at jeg kom ut på skogsbilveien. Inne i skogen begrenset farten seg selv.

Rundt Maridalsvannet har de satt opp masse nye skilt med informasjon om historie, kultur og naturen i området. Som den nerden jeg er, så syntes jeg dette var veldig spennende - så det ble mange stopp på de siste kilometerne. Bra tiltak!

I dag gjentok jeg den første lengre sykkelturen jeg tok i år, med noen små unntak.
Rett etter Hakloa møtte jeg en mann på enhjulssykkel(?). Sykkelen hadde et veldig stort hjul, så han satt ganske høyt. I tillegg var han fullt utstyrt; sykkelhjelm og full sykkeldrakt med sponsormerker. Så tungt ut og gikk ikke så fort - men veldig imponerende syn. Dette var jo tross alt langt inne i marka.
Runden ble kjørt fra øst til vest
Nesten nede i Hakadal
Begynner å  bli ganske rutinert på å sykle opp mördarbakken mellom Kikut og Bjørnholt nå, og i dag kom jeg meg tilogmed opp på langturpuls (tross min tunge sykkel).
Var ganske trykkende varmt - så jeg var veldig tørst på slutten. Men jeg tar gjerne med meg mer vann jeg, hvis temperaturen kan fortsette å være sånn.

Nå er det bare fem arbeids- og treningsdager igjen til ferie. Det er vel ikke noe galt å si at jeg gleder meg?!

2 kommentarer:

  1. Hvordan såler er det du har fått deg?

    SvarSlett
  2. Det er de samme sålene/fotsengene som jeg fikk støpt hos Idrettsklinikken ved OCH ortopedi rett før jul, se
    http://futtnfart.blogspot.com/2010/12/all-i-want-for-x-mas.html

    Har bare fått dem justert slik at jeg får enda mer "løft" under forføttene - og det er ubehagelig i starten. :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails