I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 23. april 2015

Evolusjon; del 4 av en føljetong uten planlagt slutt. Det er tid for vårfornyelser...

Det er under to år siden sist. Men likevel, helt uten skam, må jeg nå melde at en ny treningsklokke har kommet i hus. Den jeg kjøpte for to år siden var ikke vanntett, og det funker jo ikke for en triatlet. Hadde egentlig tenkt å vente til feriepengene kom. Men så har jeg enten mistet på veien eller glemt alt utstyret til klokka mi på hytta. Man greier seg jo ikke uten klokke. Uff, hva skal man gjøre? Får vel bare kjøpe ny klokke da...
Burde ikke være så vanskelig å se kronologien her, og hvilken som er den nyeste?...
Det er min fjerde treningsklokke siden 2007. Alle Polar. Men de har definitivt blitt mer avanserte med årene.

Fikk klokka rett før triatlonsamlingen i Skjetten, og har brukt den på alle svømmeøkter siden. Men forrige lørdag fikk jeg plutselig akutt vondt i venstre skulder på svømmetrening, og det var så ille at jeg måtte avbryte økta etter bare 1100 meter, og har ikke svømt siden.
Arrgh! Så irriterende. Skal visst alltid være noe. Kanskje det var klokka? Et besøk hos kiropraktoren var på sin plass uansett. Var der i går, og fikk en skikkelig dose juling. Ble dårlig etterpå, så SRM var helt utelukket, tross det fine været.

Men tilbake til temaet for dette innlegget; vårfornyelser. For det stopper ikke med klokka. Forrige fredag fikk jeg også i hus en stor ladning fra Wiggle. Masse sykkelklær. Har veldig lite sykkelklær som varmer, så jeg måtte ta et lite løft på det.
Wiggle er best! Jeg har funnet et engelsk treningsmerke der, som har rimelige og veldig fine sykkelklær. DHB heter det. Kan anbefales. Og er det bra nok for damene på Wiggle Honda-laget, er det bra nok for meg.
I tillegg har jeg kjøpt et nytt sykkelsete. Det som var med sykkelen da jeg kjøpte den har gnagd veldig på - ja, vi kan godt kalle det rumpa, men skal man være ærlig så sitter nok problemet litt lenger fram... Ekstremt ubehagelig i hvertfall, og det finnes ikke nok chamoiskrem i verden for å eliminere plagene. Så jeg har kjøpt et sete utviklet for dameanatomi. Testet det i helgen, og ja, definitivt en forbedring.
Ingen unnskyldninger (utenom dårlig vær) for ikke å få frest noen mil på sykkelen framover, altså.
FTW! Årets første løpebilde, årets første SRM (for min del, var ikke til stede første gang). Og nye sko! Jada! Sesongen er i gang.
Til slutt. Skrev vel at jeg fikk en skikkelig smell i hælen i Skjetten. Men det virker som det hadde en liten trykkbølgebehandlingeffekt. Etter hvert har det gått fra ren smerte til øm murring, og jeg har faktisk gjennomført et par, tre løpeturer siden - uten å ta til tårene. Hadde en helt nydelig løpetur i fantastisk vær i Maridalen i dag tidlig. Kan faktisk ikke huske sist jeg løp en tur før jobb, så det var en gledelig opplevelse. Håper på flere slike.

2 kommentarer:

 1. Wiggle er bra! Og eg kjenner også at nå treng eg litt fornying, det blir jo litt ekstra motivasjon for å kome seg ut, spesielt på sykkelen.
  Ja DHB lagar utruleg mykje fine plagg, og til og med i riktig prisklasse. Eg ser at du har kjøpt deg den jakka som er grønn med kvitt på, den har også stått, og stor fortsatt, på ønskelista mi.
  Så du får skrive litt om korleis den er, i bruk og i størrelse da, den har eg fortsatt lyst på. Eller ei liknande, for DHB har mykje fint altså.

  Og så må du skrive litt om sykkelsetet, for eg har også same. Liknar i alle fall veldig. Men eg fekk aldri vent meg til det, det var så hardt. Utsparinga var derimot gull verdt...

  Godt med vår, og litt fornyelse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eneste jeg har å klage på med DHB er at størrelsene kan variere litt på overdelene. Har lært at jeg, som er bredskuldret, bredrygget og forholdsvis barmfager må ha en størrelse større på overkroppen enn på buksene (og en størrelse større enn jeg normalt bruker). Likevel kjøpte jeg en regnjakke som må være sydd for damer med flaskeskuldre. Så den var ikke behagelig å sykle med.
   Men den grønne jakka sitter som et skudd. den er litt stor i ermene og ikke vindtett. Men jeg har brukt den på hver eneste sykkeltur siden jeg fikk den og er veldig fornøyd. Den rosa vesten sitter også som et skudd og er også veldig fin å bruke på løpeturer.
   Har flere overdeler og sykkelbukser fra DHB nå, og etter at jeg fant ut hvilke størrelser jeg skulle ha, så har jeg vært fornøyd.

   Sykkelsetet var en KJEMPESUKSESS fra første tur. Virker som om jeg kan sykle så langt som helst uten å få ubehageligheter i de nedre regioner nå. Så jeg skal aldri mer være så tålmodig med et sykkelsete før jeg bytter - pluss at jeg har lært viktigheten av å kjøpe sete tilpasset kvinner. Setet er også mykere enn det forrige jeg hadde.

   Så moralen er; løp og kjøp. Bare så synd at pundet er så sterkt nå.

   Slett

Related Posts with Thumbnails