I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 5. mars 2014

Forsetter for mars

Treningen har ikke gått helt etter planen denne vinteren - men når har det noensinne gjort det? Den venstre hælen er fortsatt ruskete. Noen dager kjenner jeg ingenting, andre dager er den konstant øm. Men det har aldri vært så ille at jeg har vurdert å ta de to ukene med full løpepause som jeg trodde jeg skulle tvinges til. Selv om det kan hende det hadde vært lurt likevel... Men hvem har vel tid til slikt?

Skisesongen har jo også vært eksepsjonelt dårlig i år, så alle planer om å bygge stålkondis med lange skiturer i Nordmarka har også gått rakt dit høna sparker.

Men på tross av dette har jeg faktisk hatt den beste treningsvinteren siden 2010. I fjor tok jeg ikke ett løpesteg før i april. Men denne vinteren har jeg ligget i overkant av fire mil i uka med unntak av de to-tre ukene det var skiføre.

Nå starter konkurransesesongen snart igjen. Årets mål rykker nærmere, og det er på tide å røske seg selv ut av komfortsonen og begynne mer målrettet trening. Så i løpet av mars er planen å komme i gang med følgende to aktiviteter:
1. Svømming (skal jo bli triatlet i år)
2. Raske og intensive løpeøkter

Tross en halvskadet hæl tror jeg faktisk punkt 1 blir verre enn punkt 2. Selv om jeg nesten ikke har løpt intervaller siden nevnte vinter 2010. Ørten lengder fram og tilbake i et overfylt basseng er ikke en aktivitet som frister når det er så utrolig mye annet som er morsommere. Ikke er det lett å få tid til alt heller. Men det gjelder å bite tenna sammen og holde fokus på målet der framme.

Vel, om jeg er flink jente i mars, så har jeg morsommere forsetter for april. Mer om det da.
Futt'n Fart Running Team mens det fortsatt var ett crewmedlem og én utøver
Hva angår konkurransesesongen så ser det ut som om "Futt" planlegger å ta steget over fra crew til utøver i år. Hun har kjøpt seg pulsklokke og startet på løpeprogram. Jeg er skikkelig stolt storesøster nå.
Så om du er skikkelig heldig så får du kanskje deng av hele Futt'n Fart Running Team på et løp i år. Jeg har i hvertfall skumle planer om at vi skal herje resultatlista på årets Mærraøl. En 10 år yngre utgave av det samme genetiske materialet som meg selv med mye mer øldrikkeerfaring enn undertegnede. Kanskje jeg endelig får litt motstand i kvinneklassen?... Så jeg går herved høyt ut på banen og lover at det også er en del karer som skal få saftig tjejdeng i ølløping i juli. Det er bare å begynne å trene!

4 kommentarer:

  1. Kjipt når kroppen krangler, selv om det bare er litt til og fra. Men sånn er det vel bare, og så får man gjøre det beste ut av det? Svømming og sykling er fin avveksling. Hva gjør du mtp sykkel i triathlon? Regner med at du ikke skal kjøre jern-hingsten?

    SvarSlett
    Svar
    1. Problemene jeg har nå er ingenting mot de jeg har hatt, så dette oppleves som en lett sommerbris. :-)

      Jerngampen får ikke lov til å bli med på Oslo tri, nei. Det hadde blitt litt stusselig. Den er også meget sliten etter at jeg har fått den til yte maks over mange år nå - og den er ikke til å kjøre langt med lenger, så jeg må kjøpe ny sykkel når feriepengene kommer. Jeg har ikke råd til én sykkel for hver type bruk, så planen er å investere i en OK cyclocross og bruke den til alle formål. Da taper jeg i hvertfalll ikke like mye tid som om jeg skulle syklet på Finsen. :-)

      Slett
  2. Stas å treffe deg over en flaske geitevin forleden;) Gleder meg til å følge triathloneventyret ditt! Og vondter? Vel, no pain no gain...eller noe i den duren...

    SvarSlett
    Svar
    1. Geitevin må til om det skal bli noe sprett i beina. :-)

      No pain, no gain. Go hard or go home. Living on the edge. Etc. Hvis man alltid skal holde seg på den trygge siden blir det ganske kjedelig ikke sant?

      God bedring med dine skader. Når du kan løpe igjen så gi lyd om du vil være med på fredagsløpingz.

      Slett

Related Posts with Thumbnails