I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 8. april 2010

Ooops, I did it again...

...og det er sikkert ikke siste gangen nå heller. Jakten på de ultimate maratonsko fortsetter, og i dag kom det tredje paret lettvektere på litt over en måned i hus. Håper inderlig dette er PARET, for jeg kan ikke fortsette på denne måten. På toppen av det hele er de ROSA, jada! Og enda verre; jeg liker det!...

Må innrømme at dagens skokjøp har vært ekstremt utseende-/designfiksert. Det gjenstår å se om det faktisk lar seg gjøre å løpe maraton med dem, men navnet skulle tyde på det: Adidas Marathon 10.

Er de ikke fantastiske?
Sammen med mine nye rosa CEP-strømper blir jo dette ganske synlig!

Visstnok er skoa nesten identiske med Adizero Boston, og hvis det stemmer bør jeg være ganske trygg. Var en hårsbredd unna å kjøpe dem sist jeg handlet (og endte opp med Asics). Har vært veldig fornøyd med Adizeroskoa jeg har hatt til nå (men som er overmodne for utskiftning, dessverre).

Vel, nå gjenstår det å se om comfort og fashion faktisk lar seg kombinere, eller om dette kun kan nytes hver for seg... Uansett, ved å kjøpe disse skoa har jeg støttet Aktiv mot kreft, så det lar seg i hvertfall kombinere med en god gjerning. Heia Grete!

4 kommentarer:

 1. Dødskule!!
  Gleder meg til å høre rapport, men - legg nå ikke ut på langtur med det samme i disse da;-)

  Grattis med nye sko!

  SvarSlett
 2. Hehehehe, takk - men jeg lover ingenting!

  SvarSlett
 3. Jeg må også ordne meg maratonsko gitt;-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nye sko! Jeg er helt rosa av misunnelse! På neste lønning skal jeg også skaffe meg nye lettvektersko til karusell-løpene. Håper jeg finner noen like kule som passer meg! Håper virkelig du blir fornøyd med disse.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails