I'm on a ride - fast - to where I don't care!

fredag 16. april 2010

Min fremtid - i bokform!

Fikk tilbud om denne boka gjennom Skiforeningen og slo til. Nå har den ankommet postkassen min (har ikke fått betalt for å drive reklame altså):
Boka oppsummerer egentlig de fleste av mine fremtidsplaner fra det blir bart i marka til den første snøen kommer. Deretter et lite avbrekk til det blir skiføre, så er jeg i gang igjen...
Har allerede tenkt ut flere hårete løpsprosjekt/-eventyr med inspirert utgangspunkt i boka (pluss ski- og  sykkelprosjekt). Rekker sikkert ikke med en brøkdel av det i år, men har jo resten av livet... Sykkel har jeg jo heller ikke for øyeblikket, så de prosjektene er uansett langt inn i framtida. Men det som er greit med å være langdistanseløpern er jo at man løper nettopp langt. Ergo kan man løpe de foreslåtte sykkelturene.
Én plan for sommeren, som jeg har båret på lenge, er å bryte 5-milsgrensen (ultragrensen) på ett eller annet vis i løpet av det kommende halvåret. Det bør jeg få til hvis kroppen og beina spiller på lag med hodet.

Oh, som jeg gleder meg til snøen er borte i marka. Dagens snødybdevarsel fra Bjørnholt er 35 cm og raskt synkende - 3 cm mindre enn i går... Men ser ut til at jeg rekker å bli kvitt forkjølelsen før stiene er helt bare - fortsatt et stykke igjen.

2 kommentarer:

  1. Jeg er veldig spent på denne boka selv.
    Skriv gjerne en liten review når du har fått blad i den! :) ?

    SvarSlett
  2. Skal ta det til etterretning. Skal skrive noe når jeg har fått tatt den skikkelig i bruk - kanskje det bare er jug som står der, vettu...

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails