I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 28. januar 2010

Trening og nedtelling

Siden siste innlegg har det blitt en spinningøkt hvor jeg virkelig fikk kjørt opp pulsen (herlig!), litt restitusjonstrening, en god styrkeøkt, en rolig langtur på mølle, en intervall på mølle (den var vel heller sånn passe om man skal være ærlig) og en skitur i ettermiddag. Denne uka gjenstår da en styrkeøkt og litt restitusjon på spinningsykkel i morgen tidlig, spinningtime og bassengtrening på lørdag og en laaang skitur på søndag. Innimellom skal jeg også jobbe og har masse avtaler, så jeg sliter ikke direkte med å få tiden til å gå.

Skituren i dag var kjempemessig. Gikk til sulten og mørket drev meg hjem - og fikk derfor med meg en fantastisk solnedgang, med en trolsk måne som skinte om kapp fra øst. Hadde hodelykt i sekken, men tok den aldri frem. Må prøve den en annen kveld. Mørket gjorde at det ble et skikkelig fall i en av de siste bakkene, men pyttsann - vant til det nå. Det er faktisk også en stund siden siste horisontalnedslag. Ble et par mil i Lillomarka med utgangspunkt Kjelsås (fast takst det nå). Mange racere ute på kvelden skjønte jeg fort, ble stadig forbigått (og hvor er alle kvinnene? Hjemme og lager middag?). Mistet nesten selvtilliten. Men observerte at mange var ute på vesentlig kortere tur enn meg, så da får jeg vel la det gå.
Har testet ut det nye kameraet mitt flere ganger på turen. Veldig fornøyd med at jeg bare kan ta det rett i lomma uten å bekymre meg om at det kan bli ødelagt. Det er både vanntett, støtsikkert og frostsikkert, og ikke minst, i følge nevøen min, det ser utrolig tøft ut (det er jo viktigst).

Treningsmotivasjonen er veldig høy om dagen, så de fleste typer økter går greit unna uten surving. Jeg har også begynt å telle ned mentalt til masse spennende ting som skal skje framover. Nå er det blant annet under en måned igjen til løpeleir i Portugal (spennende!). Dessuten er det bare litt over en uke til Bislett åpner igjen, og det gleder jeg meg veldig til. I tillegg har jeg allerede begynt å kjenne på at det nærmer seg løpesesong igjen. Tiden går fort til 11. april, og jeg har allerede begynt å tenke på Stockholm marathon.

2 kommentarer:

  1. Hei Adelheid! Jeg blir helt svett av å høre hvor mye du trener! De fleste (som selvsagt ikke selv trener) synes jeg trener mye, men du slår meg ned i støvlene! Vil tro at formen din vil bli aldeles super når løpesesongen starter til våren! Skal bli gøy å følge deg da

    SvarSlett
  2. Jasså, prøver du å legge forventningspress på meg også... Hehehehehe! Vel, det er bare det at det er så innmari gøy! Og du er ikke direkte lat du heller, Anne-Brit.

    Uansett, helgens trening er ødelagt - tror jeg har blitt matforgiftet, og lite annet enn horistontal stilling som er mulig :(

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails