I'm on a ride - fast - to where I don't care!

lørdag 22. november 2014

Lenge siden...

Soloppgang på Ryen: utsikt fra flybussen en tidlig, tidlig morgen.
Jeg har ikke gitt opp bloggingen helt, selv om det virker sånn. Men ukene har bare blåst forbi, oktober kom og gikk, november er snart slutt og motivasjonen har vært lav på både den ene og den andre fronten. Men nå er jeg tilbake, og i gang med forberedelsene til neste sesong. I 2015 skal jo 40-årskrisa inntreffe, så jeg må gjøre mest mulig ut av det.
 
Det går an å trene på reise også. Her er litt flyplassyoga utført mens vi venter på Værnes. (Foto: Lena Finseth)
Har hatt mye å gjøre både på jobb og privat og hatt en runde forkjølelse. I tillegg har treningsmotivasjonen vært lav en stund. Dessverre er det slik at the saga continues når det gjelder hælen. Virkningen av kortisoninjeksjonen i sommer var veldig bra, men dessverre ikke like vellykket denne gangen. Virker som om hælsporen fortsatt vokser, og da blir det irritasjon. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet, og vente på at sporen skal slutte å vokse. Legen sa at på ett eller annet tidspunkt kan den ikke vokse mer, og da gir irritasjonen seg, visstnok.
Her har jeg også vært i høst

Og en ny tittel har jeg fått.
Det har også stort sett regnet hver helg jeg har vært hjemme, og jeg er en godværssyklist, så cyclocrossen har ikke vært i bruk på lenge. Triste greier...

Jeg løper litt nå, men ikke langt og ikke ofte. Det er litt opp og ned, men jeg håper selvsagt at jeg kan øke på litt ut over vinteren. Det jeg, om jeg skal nå alle målene jeg har satt meg til neste år...

Men som nevnt innledningsvis, nå har jeg bestemt meg for at grunnlaget for neste år nå må legges og har startet opptrappingen til 2015-sesongen. 

Har meldt meg på Hove tri, og neste helg har jeg meldt meg på svømmecamp hele helga. Jeg har kjøpt inn litt nytt utstyr til svømming og sykling også, for å booste motivasjonen. Svømmeutstyret har jeg prøvd, sykkelutstyret har hittil bare samlet støv - og det ser ikke ut som om det blir noen snarlig endring på det heller. Skulle hatt sykkelrulle, men jeg bor i en ettroms leilighet, så det får være grenser (enn så lenge).
Førjulsgave til meg selv
Jeg vant i det nylig avholdte bodlotteriet i borettslaget, og får en bod til på nyåret. Så nå har jeg plass til opptil flere sykler, ski og annet sportsutstyr. Heldigvis setter lommeboka ganske skarpe grenser for hvor fort den andre boden kan fylles opp da. 

Har kommet i gang med noen svømmeøkter igjen, og har til og med greid å holde ut ganske lenge på noen av dem. Har ikke hatt så lange økter siden jeg var 12-13 år. Så det er bra. På gårsdagens økt begynte jeg også å få litt taket på flipvendinger igjen. Er fortsatt litt ruskete. Men skal jeg tørre å legge meg sammen med racerne i hurtigsvømmingsbanen i løpet av vinteren, må jeg ha flipvendingene skikkelig på plass. Jeg driver også og vurderer Fredrikstad vintertriathlon i slutten av januar, og siden svømmingen foregår i basseng, bør jeg ha flipvendingene i blodet til da. Overgangsøkter bør jeg også få trent, om jeg skal få en god opplevelse.

Håper å finne enda mer motivasjon på neste helgs svømmecamp, slik at jeg holder koken oppe i vinter og oppnår de ønskede forbedringene neste sesong. Men det er bra å ha et mål å trene mot som er litt nærmere enn midten av juni (Hove tri).

Andre som strever med motivasjonen i novembermørket? Jeg skal både svømme, spinne, løpe og trene styrke framover - og det er ganske kjedelig å trene alene hele tiden (selv om jeg også liker å trene mye alene). Så gi beskjed om det er noen som vil være med på noe av dette.

2 kommentarer:

  1. Trener du på domus eller mest i nydalen? Jeg har klippekort på domus, ti klipp, og har ikke brukt noen klipp ennå.... ikkje bra! Men, KERA og jeg er i farta og satser på oppstart med styrke på domus fra desember. Vi er nok mest tuna inn på kveldstrim og ikke så mye før-jobb trimm, men vi kan jo holde hverandre litt informerte om treningsplanene etterhvert så ser vi - kanskje det klaffer en gang i ny og ne ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Trener begge steder, men mest Domus. Enten rett før jobb eller rett etter (eller begge deler!). Jeg bruker å legge ut den planlagte treningsplanen min under "Ukas trening", så det er bare å slenge seg med på noen av øktene. :-)

      Slett

Related Posts with Thumbnails