I'm on a ride - fast - to where I don't care!

fredag 15. august 2014

Bogstad treningstri: vått klubbmesterskap

Klar til start, til venstre i rosa badehette (alle bilder: Oslofjord Triatlon)
I går var det treningstri på Bogstad igjen. Det ble en meget våt opplevelse, så motivasjonen var ekstremt lav der jeg sto i regnet før start.
Men det gikk seg til når jeg kom i gang i vannet. Syklingen var også en svømmegren i går. Ble våtere av syklingen enn av svømmingen. Likevel gikk det ganske greit.

Det verste med griseværet er at jeg har nevøen min på besøk, og hadde dratt med meg han på dette, stakkars (tante Grusom strikes again). Men tross at han ble gjennomvåt, syntes han det var gøy å se på. Heldigvis. Takk til Hanne Gro som kjørte oss hjem, så vi slapp å sykle. 
Kom litt tidligere opp fra svømmingen enn sist, skiftet litt raskere (selv om jeg tok på sokker) og syklet greit, selv om jeg overhodet ikke tok meg ut. Hadde mange menn bak meg, og noen tok meg igjen på syklingen. Men det var greit det.
Innspurt
Så til kveldens høydepunkt: jeg fikk revansje på den dårlige løpingen på Oslo tri. Hadde fine bein og det føltes mye lettere enn det har gjort før. Tok igjen ei dame og etter hvert til og med en veltrent kar (den satt!). Han la seg i rygg og tok meg i spurten (det samme gjorde en annen kar), men det er også helt greit. Selvtilliten fikk seg likevel en boost.
Summa summarum:
Tross griseværet perset jeg med hele 5 - fem minutter! What?! Jeg trodde det skulle bli veldig vanskelig å komme seg under 1.10 på Bogstad. Men det ble det visst ikke. Brant slettes ikke av alt kruttet, og det føltes faktisk lettere nå enn det gjorde i juli. Utrolig kult. Sluttiden ble 1.09.12. Den tiden får stå til 2015. Men det er forbedringspotensiale på alle deler av løpet, så jeg håper å kunne barbere den enda noen hakk til neste år.
Kvinnepallen i klubbmesterskapet
For å toppe det hele, ble jeg nr. 2 i klubbmesterskapet. Wow!

Triatlon er GØY! Jeg er hekta, og motivasjonen til å begynne å trene litt mer spesifikt for dette er på topp. Kanskje jeg til og med greier å komme meg i svømmehallen i vinter...

2 kommentarer:

  1. Heisann - fin blogg du har! Har en bloggtips til deg: leapdaysports.com. Det er bloggen til amerikansk pro-triatlet Jesse Thomas (hvis du ikke allerede leser den). Han skriver utrolig morsomt og er sikkert bra hvis du trenger litt ekstra motivasjon :-)

    SvarSlett
  2. Takk for tips. Det må jeg sjekke ut. Jeg har jo ikke peiling hva angår triatlon. Men det kommer sikkert etter hvert. :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails