I'm on a ride - fast - to where I don't care!

torsdag 2. mai 2013

Prioriteringer , del 2: Evolusjon

Jeg er 37 år med fast jobb i Staten og god inntekt. Likevel er min eneste TV en godt over 10 år gammel 14 tommers reise-TV med innebygd VHS og tekst-TV. Må jo ikke glemme tekst-TV, skulle man kjede seg litt er det jo alltids noe spennende å surfe på tekst-TV... Det er vel kanskje unødvendig å si at vi derfor også snakker om det svenskene kaller en tjokk-TV. Skikkelig bling!
Hvor passende var det ikke at det var "Luksusfellen" som gikk da jeg skulle ta bilde av TV'en min. Sånn TV er det aldri noen i dette programmet som har ved begynnelsen av programmet, til slutt derimot...
Tenker stadig på at jeg burde kjøpe en ny og større TV, for jeg har ikke sjans til å lese TV-informasjonen fra Getboksen med mindre jeg står 10 cm unna - og jeg er overlangsynt...

Men det er alltid noe som prioriteres foran så lenge jeg fortsatt kan lese underteksten. Og for godt under prisen av en ny TV kan jeg kjøpe meg den nye pulsklokka fra Polar med innebygd GPS. Så gjett hva jeg har vært og hentet i dag. For i 2013 er det jo tilnærmet barbarisk å skulle løpe uten at det kan plottes inn på et kart og deles på nettet, ikke sant?
Evolusjonen fra 2007 til 2013, fra venstre; F6, RS400 og RC3
Dette er min tredje pulsklokke fra Polar. Jeg har vært fornøyd med Polar hele veien: Selv om jeg har oppfattet at det finnes en god del fanatiske tilhengere av Garmin der ute, fortsetter jeg med Polar. Har siklet på den nye RC3 siden jeg hørte om den, og nå var altså tiden inne. Vil ha den nå som sommeren står for døra, og det forhåpentligvis blir mange, lange turer i marka.

Den første pulsklokka jeg kjøpte var en Polar F6 som kun målte puls. Den kjøpte jeg høsten 2007 i forbindelse med at jeg begynte å få på plass gode treningsrutiner igjen.

Den andre kjøpte jeg vinteren 2009 da jeg plutselig arvet en liten sum penger på en mindre trivelig måte. Så da tenkte jeg at jeg skulle bruke dem på ting som virkelig betydde noe, så da ble det ny pulsklokke og min første tatovering. På det tidspunktet var jeg i gang med trening til maraton, og ville ha en klokke som målte fart og avstand, så da ble det en RS400. Vært fornøyd med den, men den er jo veldig forrige tiår, da...

Og nå, bare fordi jeg vet at skattepenger og feriepenger er på vei, det er vår, jeg er motivert, har masse luftige løpedrømmer igjen og fordi jeg føler jeg fortjener det, en RC3 GPS.
Min nye turkamerat, box fresh
Jeg har allerede flere planer for lønna mi som kommer foran flatskjermen, så jeg blir vel sittende å myse på 14-tommer'n en stund til. Filmkveld hos meg, anyone?

9 kommentarer:

 1. Kjempebra klokke - bra valg!!
  Er veldig, veldig fornøyd med RC300:-)

  Den TV´n er moden for utskiftning!

  SvarSlett
  Svar
  1. ikke mobb TV'n min. Den har aldri sviktet meg. :-)

   Slett
 2. Helt riktig prioritering spør du meg ;-) TV'n har du uansett ikke tid til å se på; ikke sant? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nettopp! Man har da bedre ting å finne på enn å se på TV. :-)

   Slett
 3. Hm, synes nå en skikkelig tv er verdt investeringen jeg da, vi kjøpte ny for et par år siden og har ikke angret! Alle sportsprogram gjør seg best på en slik. FInt å restituere foran den. Som svoren Garmin tilhenger er jeg nysgjerrig på hvordan den nyeste Polar klokken fungerer. Spent på referat fra bruken av den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du8 har et poeng ang. sportsprogram. De store sykkelrittene står jo for døra. Men det viktigste er jo å være ute, da er jo alt alt i HD og 3D. :-)

   Slett
 4. Jeg hadde dødd med en så liten tv.....Pulsklokka er et klokt valg, den er veldig bra! Og veldig hendig å ha alt på et sted.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke visste jeg at det var en dødelig diagnose å ha en liten TV. Jaja, jeg greier vel å se døden i hveitøyet en stund til, når jeg har levd på kanten så lenge allerede. :-DDDDDD

   Slett
 5. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails