I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 28. august 2011

Et lite innblikk i hva folk driver med på nettet

Google har laget flere funksjoner for oss som bruker deres produkt Blogger som nettsted for egen blogg. Blant annet kan jeg se hva folk har søkt på for deretter å havne på min blogg.
Hvis noen nå ble veldig svette, jeg kan ikke se hvem dere er - så ingen fare...

Men innimellom kommer det opp helt syke ting, og dette har derfor blitt en funksjon som jeg sjekker med jevne mellomrom. Jeg har notert meg noen highlights som gir et lite innblikk i hva som foregår der ute i Cyberspace.

Jeg kan starte med det samfunnsnyttige.
Et par ting jeg virkelig har lært er at folk er opptatt av stinkende treningsklær samt hvorvidt lykke kan kjøpes for penger - søk av denne typen får jeg veldig mye treff på. Tre innlegg ser derfor ut til å leve sitt eget langvarige liv der ute på weben.

http://futtnfart.blogspot.com/2011/03/lykke-kan-faktisk-kjpes-for-penger.html
De som er ute etter oppskriften til lettkjøpt lykke, tror jeg blir veldig skuffet. Er vel ikke alle som er enige i at den består av to uker steinhard trening fra morgen til kveld...

http://futtnfart.blogspot.com/2010/09/blir-man-ufin-av-lping.html
http://futtnfart.blogspot.com/2011/01/om-stinkende-klesvask-og-andre.html
Vellykket fjerning av svettelukt, der leverer jeg i større grad varene synes jeg selv - og det har jeg også fått flere positive tilbakemeldinger på - også i det virkelige liv.
Har blant annet fått vite at jeg har reddet en av mine klubbkamerater fra å bli kastet ut hjemmefra, de illeluktende treningsklærne var i ferd med å bli for mye for samboeren. Så ille var det vel kanskje ikke, men svettelukt i klær kan bli utrolig ekkelt.

Om det finnes ørret i Lappvatnet, alkohol på Øyafestivalen, sauer i Nordmarka, modne tyttebær 2011, feste göteborg torsdag og temperaturen i Randsfjorden er også ting folk har funnet svar på i min blogg, kanskje?...

Svaret på kettlebell støl har jeg definitivt, og det er JAAAA!

Ikke visste jeg at resultatet av solkremtest 2011 tenåring fantes på min blogg - men det påstår Google. Det samme gjelder Zycomb nesespray buser...

Turnsokker og vann velsignet av paven påstår Google også at det er mulig å finne kunnskap hos meg.

Så til de mer morsomme/absurde variantene - og de er det en del av:

Søker du f.eks. på følgende; triste ting på m, da er det rett inn på min blogg. Velkommen til Adelheids melankolske hjørne.

Et skikkelig bra søk var kåt på min kiropraktor. Stakkars deg, håper det blir en ordnings på problemet - beklager at jeg ikke kunne hjelpe deg.
I samme sjanger så var det også noen som hadde tastet inn Olav kåt, og havnet hos meg. Hvor skuffa ble du på en skala fra 1 til 10?

Av andre merkelige søk kan jeg nevne flyndre i bekk, futt halleluja og mann på grusvei og skog. Hva var dere ute etter egentlig?

Du som søkte skulle aldri ha gjort, fikk vel kanskje mange treff på min blogg. Som sagt tidligere; jeg lærer alltid av mine feil, men jeg må få lov til å gjøre dem først!

Så et søk som gjorde meg sugen på kamferdrops og gammeldans; futt og fart på jentefest for gamle jenter. Uff, jeg er vel ikke helt der enda, er jeg?

På trefftelleren jeg bruker, er det en funksjon som forteller hvor høyt opp jeg blir rangert i et googlesøk. For eksempel er det ingen som har mer å si om maraton og forkjølelse enn meg, der er jeg nemlig #1 hos Google. Dessverre kan man kanskje si? Om jeg er en nestor på feltet, tviler jeg på, men jeg har i hvertfall lært at man ikke skal konkurrere når man er syk. Det kostet meg flere måneder i fjor.

Hvis du søker på løping er jeg #5 og bakkeintervaller #6. Vet ikke om det er så bra for de som faktisk er ute etter kunnskap på feltet?

Men det beste er at min blogger rater som #7 hva angår alkohol og løping. Nuvel, så lite som jeg drikker, så har jeg hatt lite anledning til å teste dette. Tror heller ikke at jeg har særlig mer enn én til to løpeturer i bakfylla på samvittigheten heller.

Jeg er også Googles beste treff hva angår Hammern Bjørnholt Hakloa. Men så har jeg også vært i det området mange ganger, og skrevet en del om det. Nye innlegg med namedropping av steder i Nordmarka kommer nok.

Derimot er jeg veldig skuffa over at jeg kun er #5 på søket turnsokker voksen. 

Kunne fortsatt dette innlegget i det uendelige, men får spare litt gull til en annen gang. Faktisk har jeg også sensurert meg selv litt også - noen søk bør ikke offentliggjøres. Men jeg kan forstå nysgjerrigheten...

Jeg oppfordrer dere til å fortsette den gode, morsomme og innimellom veldig rare søkingen, man får ikke mer moro enn det man lager selv...

9 kommentarer:

 1. hahaahaha ;-) vittig!!! hva heter denne funksjonen egentlig? jeg ble jaggu ganske nysgjerrig nå hahaha

  SvarSlett
 2. Under fanen Statistikk og trafikkilder. Telleren jeg bruker, Statcounter, har enda flere funksjoner (mer moro...)

  SvarSlett
 3. Ha ha! Dette var et av de morsomste blogginnleggende jeg har lest!
  Men hvordan finner du ut hva folk har søkt på for å komme til din blogg??

  SvarSlett
 4. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre neste "regnværsdag".

  SvarSlett
 5. Takk Lille søster! :o) Sog sagt, hvis du bruker Blogspot så ligger det under Utforming --> Statistikk --> Trafikkilder.

  Dersom dere finner noen skikkelig bra søk så må dere dele dem. :o)

  Forresten så den siste varianten i rekken av rare fetisjer fant jeg i dag. Følgende søk havet hos meg: bilder av operasjons sår
  Eh? Hver sin smak... Og nok en skuffa leser.

  SvarSlett
 6. Hei!
  For eit herleg innlegg!
  Ja nå veit eg kva eg skal drive med om kvelden denne veka. Enda ei unnskyldning for ikkje å løpe i regnet...
  Så utruleg komiske ting folk søkjer på. Dette må eg jammen sjekke på bloggen min også.
  Takk for godt innlegg! :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk! Tipper alle som sjekker vil finne like rare ting.
  De siste gullkornene jeg fant da jeg sjekket nå var:
  kjekk+kaffebar+blindern
  selvtillit motbakkeløp forsøk 2011
  enhjulssykkel teknikk
  du er så søt du
  muggsopp i gammel nålefilt
  og alt dette finnes det informasjon om på min blogg i følge Google.
  Hahahahahaha!

  SvarSlett
 8. ok, der inne har jeg jo vært og sjekket før men det var altså lite moro å finne; jeg sjekket igjen i dag og det var lite morsomt å finne fortsatt: "bade med klær triathlon", og ""linn de lange"" (??) var de som skilte seg litt ut :-). Silja

  SvarSlett
 9. Kanskje du må begynne å skrive rarere innlegg, Silja. Kan hende det er derfor jeg får sa rare søk? :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails