I'm on a ride - fast - to where I don't care!

tirsdag 29. juni 2010

Løping etter middag...

...er noe jeg har dårlig erfaring med, men i dag har jeg gjort det likevel. En kort tur! Men på en sånn fin kveld i Oslo - varm vind og lummert, var det egentlig bare en fryd med en bonusøkt. Selv om det kanskje gikk litt tungt rent fysisk.

Det var egentlig ikke planlagt noen løpeøkt i dag. Men i går, etter å ha sovet fire netter på en dårlig madrass på golvet uten noen form for problemer, våknet jeg etter en natt i min egen seng igjen med store smerter i nakke, venstre skulder pluss hodepine. Lurer på hvem jeg har fornærmet evt. myrdet, for jeg er definitivt ikke i noen flytsone for tiden. Det må være ovetrekk på karmakontoen. Vondtene ble ikke bedre ut over dagen, snarere verre, så jeg måtte bare se langt etter noen intervalløkt med OSI.

I går kveld var det full selvmedisinering med Voltarol og smertestillende gele. I dag tidlig var det litt bedre, og jeg tok en runde med styrketrening i studio. Det gikk riktig så bra, og jeg følte meg mye bedre etterpå. Siden jeg følte meg så bra, tok jeg en bonusløpetur i kveld. To økter på én dag, dette begynner nesten å minne om gode gamle dager...
Er nok ikke helt der enda, og etter en dag med forknytt kontorarbeid har vondtene kommet litt tilbake. Men tidligere erfaring tilsier at det bruker å gå ganske fort over igjen.

I morgen satser jeg på å gjøre min sesongdebut i Sognsvann rundt medsols. Dette har sittet langt inne i år, dessverre. Tror jeg går snilt ut og satser på en 2-runder. Vi snakker overhodet ikke om noe forsøk på pers, planen er å slite litt og få opp pulsen, dvs. en litt hard treningsøkt, men ikke for hard. Uansett, blir bra å komme seg ut og se andre løpere igjen.

4 kommentarer:

  1. kanskje, kanskje vi ses på SRM i morgen. Min siste dag i frihet før flyttehelv... bryter løs:-)

    -ellers, noe man alltid må skrive i kommentarfeltet hos deg: GOD BEDRING. Håper snart det når gjennom!

    SvarSlett
  2. Hehe, takk! Er det kanskje alderen som har tatt meg igjen? Jeg beholder håpet om snarlige bedringer og om at all motgangen har samlet seg opp, slik at jeg etter hvert kan komme inn i en langvarig positiv bølge igjen.

    Sees kanskje i kveld, Siri! Håper regnet gir seg til da, jeg har kledd meg litt optimistisk. :o)

    SvarSlett
  3. For alt jeg vet så har du et definert problem i skulder/nakke som du har full kontroll over, men hvis det er slik at du fikk dette plutselig og ikke helt vet hvorfor og hva du skal gjøre med det så kan du lese vider......:-) jeg våknet opp 24 April (ja sentrumsløpet ja!!) med "stiv nakke"; dvs. det satt liksom nede ved skulderfestet og gikk opp i nakken og det var så og si umulig å bevege det stakkars lille hodet mitt. Dette varte i mange dager, nesten en hel uke. Det viste seg senere å være et ribben, altså, tja hvis jeg forstår dette så var det noe med muskulatur-feste-til-ribben....? jeg ble ikke kvitt det før jeg fikk ett knekk av en kiropraktor. SÅ, selv om "det du har ikke er det samme som det jeg hadde" så kan det jo hende at en knekk kan hjelpe (hvis dette er noe du sliter med og ikke blir kvitt mener jeg....). men altså dette var bare en tanke som slo meg ;-)

    SvarSlett
  4. Takk Silja! Det er der det sitter, så det kan godt hende det er noe av det samme. Vanligvis bruker sånne "sove forkjært-hendelser" å gi seg kjapt, men ikke nå. Begynte nesten å grine på slutten av dagens løpetur fordi det var så vondt... Hvis det ikke er bedre over helga skal jeg prøve en knekk. Takk! Vi begynner å dra på åra og kroppen er i fullt forfall visst. :o)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails