I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 18. desember 2011

Og vi prøver igjen...

Fjorårets modell
Etter en lang prosess og mye venting hentet jeg spesiallagede fotsenger 20. desember i fjor. Det gikk jo sånn passe for å si det mildt. Venstrefoten ble ikke bedre, snarere verre - mye verre. Etter et forsøk på å endre belastningen på sålene i sommer endte det i akutt forverring; tretthetsbrudd i forfoten.

Men jeg gir ikke opp, det står jo ikke i stil med imaget mitt. Har også i disse månedene fått god tid til å tenke på hva som er viktig - og det er ingen tvil... Tross at supermosjonistlivsstilen er forholdsvis ny for meg, er det det jeg vil. Det er sånn jeg vil leve. Jeg vil løpe langt og lenge (og helst også fort), sykle langt og lenge, gå på ski lengre enn langt osv. Og jeg har lyst til å konkurrere igjen. Har vært litt kjipt å stå helt på sidelinjen, slik jeg gjorde denne høstsesongen, og høre om alle løpene alle var på, unntatt jeg.
Men jeg har sett framover og forsøkt å glede meg over hver nye ting jeg har kunnet gjøre. Det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen, ikke det verste, ikke sant?...

Derfor har jeg nå åpnet lommeboka på vidt gap igjen og prøver på ny. Denne gangen hos NIMI. Ingenting galt med OCH Ortopedi, der jeg var sist. Men jeg tror det kan være greit å starte helt på nytt. Dessuten har NIMI mye, mye, mye kortere ventetid, og eventuelle justeringen vil kunne gjøres veldig raskt (og det kommer helt sikkert til å skje). NIMI ligger også sentralt i Oslo, mens OCH ligger på Lindeberg, og dit er det langt.
Årets modell - mer diskret farge, men jeg kjenner også at det er en forskjell på belastningen; om dette er godt er dårlig gjenstår å finne ut av.
Så nå er jeg 2400 kroner fattigere, men med et lite håp om at det skal gå i hvertfall litt bedre denne gangen.

I dag var tanken å teste sålene på en ørliten skitur. Men den ble så ørliten at den slettes ikke ble... Jeg var nemlig ekstremt optimistisk og dro opp til Kjelsås - men der var det slettes ikke noe underlag til å gå skitur på. Så da dro jeg bare hjem og la meg på sofaen (ble noen øl i går også nemlig), og satser på at det kommer nye sjanser. Snart er det jo juleferie, og da har man jo frie tøyler til å trene så mye man vil.

9 kommentarer:

 1. Ah, dette blir spennende du!! :-) Lykke til med nye fotsenger!

  SvarSlett
 2. Det er bra du ikke gir deg så lett. Skal bli spennende å følge med framover og vi håper vel alle på fremgang!

  SvarSlett
 3. føler med deg! Jeg har selv hatt en høst på sidelijen, og tror nok våren også kommer til å være slik. Tar nok tid med denne betennelsen min :( men det blir spennede å se hvordan det går med deg!

  SvarSlett
 4. Lykke til, håper dette kan hjelpe! Veldig bra du ikke gir deg, ja - krysser fingrene så godt jeg kan! :)

  SvarSlett
 5. Store utgifter... en evighet siden forrige lange behagelige løpetur.... men fortsatt optimist. Så flott, Adelheid - og også nøyaktig slik jeg har hatt det i snart to år (så jeg vet jo hva jeg snakker om, hehe).

  Ikke gi deg... dette ordner seg før eller senere!!

  SvarSlett
 6. Vi som ikke kan løpe får hjelpe hverandre etter beste evne - her er hva jeg kan bidra med: Det er skiføre fra Frognerseteren! Helt OK ned til Ullevålseter (har ikke prøvd meg lenger ned). Men det er ganske hardt, og litt klister må nok til (dekket med tørrvoks var fint i går).
  Lykke til!

  SvarSlett
 7. Beundrer din grenseløse optimisme. Jeg har vent meg til å ikke løpe på en stund nå. Det går faktisk helt fint. Skal løpehvile enda mer, så kanksje vips, er beina klare igjen?
  Forøvrig flotte skiforhold fra Elveli i Sørkedalen. Og på Toten da :) Lykke til med såleutprøving!

  SvarSlett
 8. Takk alle!
  Jeg vet godt at det er flere av dere som står på sidelinjen og ser på, akkurat som meg. Vi må bare holde motet oppe, folkens :o)

  Når det gjelder ski og skiføre, så håper jeg inderlig på mer snø, gitt. Jeg liker ikke å gå fra Frognerseteren. Synes det er altfor bratt i forhold til min skiteknikk nå i begynnelsen av sesongen - og når underlaget er hardt i tillegg. Det lukter stygge fall... Men jeg har vel ikke noe valg, egentlig. For på Toten er det ikke skiføre - så skal jeg på ski i jula må det bli i Oslo. Så da blir det vel sånn. :o)
  Fortsettelse følger...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails