I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 13. november 2011

Treningspruting

Eller rettere sagt, treningsforbudspruting i særklasse. Egentlig er jeg helt ræva til å prute, og prøver å unngå det som best jeg kan - så jeg sliter litt med shopping i land hvor pruting er normen. Men når det virkelig betyr noe, greide jeg å prute to ukers treningsforbud ned i to-tre dager. Så i morgen er det heldigvis på'n igjen - for denne uka har ikke bidratt til å fremme fysikken. Har vært på et landsmøte tirsdag til torsdag, og da gjorde man lite annet enn å sitte på en stol, spise og drikke alkohol... Ikke spesielt helsefremmende.

Husker ikke hvilket nummer i rekken dette treningsforbudet er dette året, men siden jeg ikke kan løpe likevel, passer det i grunnen å gjøre det unna nå. De siste månedene har jeg slitt med irritasjonen i et hudområde (treningsrelatert), og var til legen med det på fredag. Hun ble veldig lykkelig da hun øynet muligheten til å ta fram skalpell og sysaker. Tydelig at allmennleger får skjære altfor lite.

Jeg avslo sykemelding og prutet som nevnt hardt på treningsforbudet - skikkelig tøff i trynet. Men på vei til jobben var jeg plutselig ikke så tøff lenger, og jeg innså at det var bare å kaste inn håndkledet og krype til sengs resten av dagen.

I helga har jeg tatt det med ro, og føler meg fin. Badedrakten må legges på hylla i to uker til stingene er tatt, det må jeg bare leve med.

Det er lite å skrive om for tiden, og sjelden er det annet enn elendighet. Men motet er i behold. Har store planer om å komme sterkere og sterkere tilbake ut over vinteren. Jeg er nok nødt til å tenke litt alternativt foran det kommende året, og ikke satse alt på ett kort, dvs. løping. Heldigvis synes jeg kondisjonsidrett er moro, så lenge kravet til god teknikk ikke er altfor høye. Så det er muligheter for å ha det moro selv om jeg ikke kan løpe 10 mil i uka (som er drømmetreningsuka).
Eventyrlysten har bare økt de siste månedene, så jeg tenker ut nye egenkomponerte utfordringer og eventyr så det knaker om dagen. Håper å kunne realisere noen av dem i 2012.

4 kommentarer:

 1. Sånn går nu dagan, men dæven døtte som du kommer til å ta igjen for dette i 2012!!! Juhu, jeg ser allerede bare røyken etter deg når du tar av med løpeskoa ;-) På en måte er det jo bare greit at du gjør deg ferdig med all dritten NÅ, en gang for alle liksom! Så stiller du med nye blanke ark til neste år, det blir bra!! Silja

  SvarSlett
 2. 2012 blir drømmeåret!
  Jeg kjenner jeg er litt spent på hvordan det går med tretthetsbruddet, framgang?
  Snart kurert?

  SvarSlett
 3. Ja, sånn går no dagan... Men bedre nå enn når jeg kan løpe er tidens motto!

  Tretthetsbruddet har ukjent status - jeg har bare fått beskjed om at dette vil ta tid og at jeg må være tålmodig en stund til. Så da gjør jeg det, vil ikke få det tilbake. :o)

  Usikker på om 2012 blir drømmeåret, men kanskje det blir et år med noen flere flate partier enn i år?... Bygger meg opp mot 2015 eller noe. :)

  SvarSlett
 4. Nå er det vel snart bra med skader og uhell! Håper du kommer sterkt tilbake i 2012!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails