I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 2. mai 2012

SRM #320: 100% økning fra i fjor

For meg personlig altså...
I fjor løp jeg SRM kun én gang!... Triste greier. Med dagens start har jeg i år fordoblet dette, for hittil har jeg klokket meg inn to ganger. Og jeg har absolutt ikke tenkt å stoppe med det.
Sommertilstander på Sognsvann i kveld
Det var utrolig flott vær i dag. Jeg gledet meg derfor veldig til å løpe, og hodet ville mye - men kroppen ikke riktig så mye. Det var ikke så uventet egentlig. For de siste to ukene har jeg i grunnen ikke vært så nøye med å variere mellom rolig og intensiv trening. Har fulgt lysten og kjørt på, så det har blitt flere tøffe treninger på rad.

Og nå begynner jeg forståelig nok å merke at jeg har kjørt hardt ei hel uke i strekk. I tillegg er jeg jo ikke så vandt til hard trening lenger heller. Så det var noen skikkelige tømmerstokker av bein jeg stavret meg rundt vannet på i kveld. Gårsdagens lange sykkeltur har definitivt satt seg i beina.
Men det gikk da uansett litt raskere enn sist gang jeg deltok - og det er jo oppløftende.Men det er fortsatt mye å gå på og langt fram. Godt jeg ikke har det travelt - akkurat nå er gleden ved å kunne løpe igjen mer enn nok for å holde det gående.

Angående alle de tøffe treningsdagene på rad som jeg henviste til. Før noen begynner å heve pekefingeren - jeg har en plan! Jeg skal ta en hviledag denne uka. I tillegg er det sånn at jeg snart får så mye annet å henge fingrene i, at jeg trolig ikke rekker å trene på nesten ei uke. Planen er derfor å kjøre forholdsvis hardt opp mot det, bryte kroppen ned og håpe på at superkompensasjon inntreffer i løpet av de dagene jeg ikke får trent. Jeg krysser alle tilgjengelige lemmer for at planen virker.

7 kommentarer:

 1. Så bra med både litt fremgang i form og ikke minst det at du *kan* løpe!:-)

  Lykke til med flyttingen og alt det innebærer!

  SvarSlett
 2. Hei. :-)
  Jeg googlet "trene med krykker" og havnet på bloggen din. Har nå sittet og lest helt fra krykkene og fram til nå i mai.
  Inspirerende å se alt du har oppnådd med vintersykling og skikurs.
  Jeg har bare drøye tre uker igjen før jeg forhåpentligvis kan begynne å gå igjen og jeg tar en "futt´n fart" og se positivt på det hele. Takk. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! :)
   Det er viktig å prøve å gjøre det beste ut av elendigheten, ikke det verste. Enten så går det bra, eller så går det over. :-)
   Hilsen ei som har greid å pusse opp/flytte seg inn i en sykemelding (ødelagt skulder/arm ++). Men det går vel over det også. Utrolig hvor skrøpelig kroppen har blitt. :o)

   Riktig god bedring, gleden av to brukbare bein skal ikke undervurderes...

   Slett
 3. Nå venter jeg og sikkert flere med meg på oppdatering angående flytting/sykemelding/vonde armer/vonde bein!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Anne-Brit. :)
   Først hadde jeg ikke tid til å skrive noe, grunnet oppussing og flytting og deretter har jeg ikke orket. Sitter litt inne å skrive nok et innlegg om at det har gått til skogen nok en gang. :)
   Men så fort jeg får tilbake energien kommer det nok noe.

   Slett
 4. Huff da, det var leit. Men hyggelig å lese ditt innlegg likevel tenker jeg, det kan kanskje være nyttig å lese for andre også-at det ikke alltid går slik man håper og tror! Uansett: tvi-tvi!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails