I'm on a ride - fast - to where I don't care!

søndag 22. juni 2014

Få noe ut av dagen-dagen

Det er ikke alle dager man får like mye ut av, noen knapt noe som helst. I dag var ikke en sånn dag.

1. Jeg startet dagen med å ta toget til Hakadal, og løp hjem som en siste langtur før Mont Blanc Cross. Gikk ganske greit opp bakkene fra Hakadal til Varingskollen. Jeg løp sakte på lav puls hele veien. Til slutt ble det 22,5 km. Trolig den lengste løpeturen så langt i år (fram til neste helg). Dessverre begynte føttene å krangle underveis, både hæl og forføtter. Ikke bra. Nå lurer jeg på hvilke sko jeg skal velge til løpet neste helg. Det blir ikke enkelt.
Ørfiske - ett av mine favorittsteder i marka
 

2. Har tatt tre klesvasker.

3. Har vasket badet.

4. Innså at det var på tide å få testet våtdrakten. Det holder ikke bare å kjøpe den, man må bruke den også. Så jeg la ut en melding på Facebooksiden til Oslofjord triatlon, og jammen var det ikke flere som ville svømme på Sognsvann i kveld. Så da ble den en real svømmetur i Sognsvann; helt over og tilbake (svømte i sikksakk så klart). Var motvind og bølger den første halvdelen, medvind tilbake.
Vet ikke helt hva jeg synes om svømming i våtdrakt. Synes beina kommer for høyt, slik at det blir mest plasking i overflaten. Ble også sliten av ikke å være helt fri i skulderpartiet. Dessuten fikk jeg gnagsår i nakken. Vel, jeg får øve mer.
Konstaterer at jeg nok har kjøpt en våtdrakt som er litt for stor. Men den var jo et helvete å få på seg da jeg prøvde den, så jeg turte ikke kjøpe en mindre. Vel, neste gang skal jeg både ha en mindre og en mer avansert en. Men dette holder nok lenge til Oslo tri.
5. Tok meg en velfortjent søndagsøl etter middag.

I morgen skal jeg ta en siste hardøkt på mølle. Deretter skal jeg hvile fram til jeg skal løpe 1500 høydemeter på 23 km i de franske Alpene på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails