I'm on a ride - fast - to where I don't care!

mandag 10. juni 2013

Måloppnåelse på rulleski

Nye rulleskisko
Det store målet med å gå på rulleskikurs var at jeg skulle tørre å stå ned bakken fra Låkeberget inne i Maridalen. I dag ble målet nådd, og det var slettes ikke noe problem. Sa hun så kjekt...

Men jeg synes nesten jeg har bedre kontroll i nedoverbakkene på rulleski enn på vanlige ski. Mulig jeg skal få bite i meg den setningen, men enn så lenge veldig tøff i trynet her altså.

Jeg og Silja (aka Rollergirls) har gått hele Maridalen på rulleski i dag, fra Brekke inn til Skar og tilbake igjen. Så det ble 18 km på rulleski på meg. Det må jo være greit nok som min første skikkelige tur. Glemte å ta bilde av oss, men det får bli neste gang. Verden må jo få se hvor kule vi er.

Turen gikk riktig så bra. Fint vær og ingen fall. Jeg staket det meste av veien. Synes fortsatt diagonalgang på rulleski er knotete, men har heller ingen planer om å gjøre det ærlig mye (sparer det til vinteren). Silja har derimot veldig teken på det. Dobbelttak med fraspark går bedre, så jeg bruker heller det opp bakkene.

Men målet nå er helt klart å greie å stake meg gjennom hele Maridalen innen ferien er omme. Høyt mål, men jeg tror det er helt innen rekkevidde. La Marit Bjørgen-musklene komme til meg...

Hadde et ærend nede i sentrum i dag, og når jeg først var der var veien kort til Oslo sportslager. Det ble et par rulleskisko. Men jeg kan si etter dagens tur at det var vel verdt pengene, ingen klamme føtter i dag.
Med det er kroken satt på lommeboka hva angår investeringer i sportsutstyr for en stund, for det har tatt litt av i det siste. Siden treningsmotivasjonen er så voldsomt høy er den økonomiske investeringsviljen også veldig høy. Så det er på tide å bremse litt.
Eneste skade etter turen er en vannblemme på venstre tommel - det kan jeg leve med.

Fra nå er det skisesong hele året for min del. Takk for turen, Silja - håper det er den første av mange.

5 kommentarer:

  1. hahahaha jeg har akkurat lik tommel som deg: samma blemma - samma stedet! En på hver tommel ;-)

    Fantastisk bra at skisesongen startet så tidlig i år - gleder meg til fortsettelsen og til du skal stake hele veien!

    SvarSlett
    Svar
    1. Da gjorde du det riktig du også da... :-DDD
      Kun venstre som er skadet hos meg. Høyre er fin. Den er tydeligvis ferdig herdet.

      Jeg også gleder meg veldig til fortsettelsen. Som sagt, motivasjonen er på 2009-nivå. Farlig, farlig!

      Slett
    2. Og neste gang må vi ta bilder - slik at folk skjønner at det ikke bare er tomt prat vi farer med. :-D

      Slett
  2. Herlig! Flinke dere er, og ingen knall eller fall :D Veldig bra!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails