I'm on a ride - fast - to where I don't care!

onsdag 2. oktober 2013

Skjennungstua opp - Norges desidert hyggeligste motbakkeløp

Sånn, da er årets fjerde motbakkeløp unnagjort for min del. Og det bare tre dager etter det forrige.
Løypa
Skjennungstua opp er ganske langt til motbakkeløp å være, nesten 6 km. Men løypa går på grusvei hele veien, og det passer meg godt.

Bakgrunnen til min påstand i tittelen er den felles banketten inne på Skjennungstua etter løpet. 100 glade løpere i alle aldre og nivåer som mesker seg med hønsesuppe og hjemmebakst samt et premiedryss ingen løp kan vise maken til. Kan avsløre at jeg greide å raske til meg nok et gavekort fra Löplabbet. Og jeg blir like glad hver gang. Dette betyr at jeg har vunnet 2500 kr. i gavekort denne sesongen. Yes!
Om løpet er det ikke så mye å si egentlig. Hadde glemt igjen killerinstinktet hjemme denne gangen også. Jeg kjørte greit hardt, men det siste giret ble ikke brukt. Hatet overhodet ikke underveis, og syntes det gikk greit å forsere bakker jeg tidligere har strevd veldig med.

Tror jeg løp ca. 2 minutter bedre enn i fjor. Men årets utgave av meg selv burde gruset fjorårets utgave enda grundigere. I fjor løp jeg med skade, og hadde knapt fått løpt i august og september. I år har jeg fått trent ganske jevnt gjennom hele våren og sommeren, og er i mye bedre form enn på samme tid i fjor. Men sånn er det når man egentlig bare deltar for kos og bankett.
Bankett
Ikke at jeg løp dårlig heller, tipper at jeg vant "raskest per kilo"-klassen på kvinnesiden - om det hadde vært en sånn.

På turen opp fikk vi med oss en utrolig vakker solnedgang. Turen ned igjen, for man løper selvsagt ned igjen - sitter ikke på med bussen, er en sosial happening under stjernene.
Tre blide "motbakkedronninger": Marianne, Silja og meg. Jeg la på sort-hvittfilter på bildet i Instagram. Kombinasjonen røde fjes og røde jakker ble litt vel intenst...

Til de som leser dette og ikke var der. Bli med til neste år! Er det ett motbakkeløp man skal få med seg, så er det Skjennungstua opp. Sees igjen første tirsdag i oktober i 2014.

Mer på Kondis, hvor det også finnes nok et fortryllende løpebilde av undertegnede - det har blitt publisert en del av dem denne sesongen. 

6 kommentarer:

  1. Takk for i går, enig med at dette er det hyggeligste av alle motbakkeløp!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, og nå er all moroa for sesongen snart over. What to do? Jeg blir trist bare jeg tenker på det...

      Slett
  2. Åh jeg blir med neste år :-)

    2500 i gavekort på en sesong, det er jo helt rått, da!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det må du Astrid. Dette er et løp man ikke må gå glipp av.

      Fornøyd med årets gevinster, ja. Men så har jeg aldri vunnet noe tdiligere, så jeg får det tydeligvis igjen nå. Og en viss kompensasjon for all tryningen jeg har gjort i år må jeg jo få sånn karmamessig. Har da oppført meg sånn noenlunde pent. :-D

      Ha det fint på hytta i helga! Neste uke får du ikke vridd deg unna joggløpings, altså.

      Slett
  3. Ja dette er et helt unikt løp altså; definitivt det mest sosiale og hyggeligste!! Godt jobba Adel; det var kjekt å se ryggen din - jeg hadde aldri orka å løpe sånn som dette om jeg ikke løp i flokk!! Svært inspirerende å ha deg foran selv om jeg ikke så snurten av deg helt på slutten ;-) Jeg foreslår at vi kjører 6x6min bakkedrag sammen før snøen kommer - så er vi rustet til skiseongen!! For denne sesongen skal jeg prioritere ski altså!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, takk for sist. Den økta hørtes brutal ut, så det må vi jo definitivt gjøre. Elghufs skulle man jo også ha gjort. Problemet blir jo bare å rekke alt. Jammen godt konkurransesesongen snart er over, slik at vi får trent litt igjen. :-D

      Slett

Related Posts with Thumbnails